Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Norrtulls SK söker fotbollstränare

Om tjänsten

Vi ser gärna att du har höga ambitioner, är lösningsorienterad, duktig på att planera och har ett stort driv. Genom motivation och kommunikation bidrar du till att utveckla föreningens spelare. Du kommer att följa föreningens utvecklingsplan (spelsätt, träningsfokus, övningar, etc.) men även få utrymme att genomföra dina egna tankar och idéer.

Har du ett intresse och stort kunnande inom fotboll från erfarenhet som tränare eller spelare?

Vi söker dig som har som ambition att utvecklas som tränare samt att utveckla spelare så att de kan nå sin fulla potential. Du kommer att ingå i en grupp med åtta kollegor, men kommer att ha närmst kontakt med tränarstaben och sportchefen.


Norrtulls SK är en av Stockholms största idrottsföreningar och har idag ca 1500 aktiva fotbollsspelare, utöver verksamhet inom innebandy, bordtennis, handboll och bandy. NSK vilar på tre grundvärderingar: alla får vara med, alla är lika värda och alla deltar på egna villkor. Våra extralag består utav våra mest ambitiösa spelare som vill träna flera gånger i veckan. Vi vill matcha deras framåtanda med ännu fler ledare som också har höga ambitioner och stort kunnande inom sporten.

IdrottsinstruktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
20%-40%

Arbetsplats

Arbetsplats:
Norrtulls Sportklubb

Ansökan

E-postadress:
raymond.rachid@norrtullssk.se
Sista ansökningsdag:
2018-08-20


Senaste inkomna jobb