Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Simlärare

Om tjänsten

Du arbetar som simlärare med barn från 2-6 år. Barnet har sin förälder med i vattnet så du undervisar både barnet och dess förälder, såväl enskilt som i grupp.

Det skall vara roligt att lära sig simma och vår undervisning bygger på upplevelser och glädje i vattnet när vi tränar olika vattenvaneövningar och simning. Från 3-årsåldern har vi varje gång nya teman (bla cirkus, Astrid Lindgren, pirater och pussel) samtidigt som övningarna är desamma eller snarlika. Det gör att barnen känner igen sig samtidigt som upplevelserna är spännande varje gång.

Simsätten vi tränar är ryggsim, crawl, livräddningsrygg och bröstsim.
Vi anpassar övningar och simsätt efter barnets nivå.
Andra övningar såsom att hoppa i och vända tillbaka, flyta, glida och dyka efter leksaker ingår också. Genom alla kurser är säkerhet i och vid vatten viktig.
Instruktörer sökes till världens bästa arbete!
Garanterat roligt och du får många härliga stunder tillsammans med barn och föräldrar!
Tjänsten gäller ett par timmar/vecka med start i januari 2019. Praktik även nu under hösten.

OBS! Denna annons gäller 2-6-åringar. Vi har ytterligare en annons ute gällande babysimsinstruktör.

Vi förväntar oss att du är engagerad, positiv och har lätt för att kommunicera med barn och föräldrar. Du måste vara tydlig, lyhörd och flexibel i din ledarroll.

Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn är meriterande. Extra plus om du är utbildad simlärare och själv har simtränat.


Åhus Vattenharmoni AB är ett privat företag som bedriver simskoleverksamhet i Tivolibadet, Kristianstad och i Furuboda. Vi arbetar med barn från 3 månader upp till 6 år och har ca 250 barn som simmar hos oss varje vecka.

IdrottsinstruktörVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
Åhus Vattenharmoni AB
Hemsida:
http://www.vattenharmoni.se

Ansökan

Referens:
Ansökan simlärare
E-postadress:
info@vattenharmoni.se
Sista ansökningsdag:
2018-10-07
Övrigt:
Om du är intresserad av att arbeta som simlärare hos oss är du välkommen att kontakta mig. Skriv ett brev där du berättar kort om dig själv och beskriver din bakgrund inom simning, pedagogiskt arbete etc. Varmt välkommen med ansökan! Vänliga hälsningar Jessica Linde


Senaste inkomna jobb