Tennistränare - Sommarläger

Om tjänsten

Som tränare på Tennis Camp kommer du att få en fantastisk upplevelse i tränarteamet och tillsammans med alla spelare. Som tränare ansvarar du för en grupp spelare under hela lägret. Deltagarna är i åldern 10-16 år. Du håller i två träningar per dag med fokus på spelarens individuella utveckling. Du bor på plats tillsammans med tränare och spelare under lägret.

Vi söker nu tränare till:

Vecka 27, 2 juli - 6 juli


Vi söker dig som vill vara en del av vårt vinnande tränarteam!

Som tränare brinner du för tennisen och att se ungdomar utvecklas, du har erfarenhet av att vara tränare för ungdomar på elitnivå, är utbildad inom tennisen, är ansvarstagande och flexibel. Framförallt vill du ge spelarna ett riktigt utvecklande och minnesvärt läger!

Sweden Sport Academy är en av Sveriges största idrottsarrangörer. Sedan 2004 har vi arrangerat sommarläger och idrotts- och dansskolor för 10 000-tals barn och ungdomar i Sverige. Varje sommar arrangerar vi våra CAMPS inom nio olika idrotter. På våra CAMPS tränar barn och ungdomar enligt professionella träningsupplägg tillsammans med välutbildade tränare. Våra CAMPS arrangeras i samarbete med en rad olika profiler. Magnus Wislander, Andreas Ravelli och artisten ISA är några av de profiler som kommer vara med sommaren 2018.

IdrottsinstruktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
max 10 dagar, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
SSA-Sweden Sport Academy AB
Hemsida:
http://www.swedensportacademy.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.swedensportacademy.com/jobb/camps
Sista ansökningsdag:
2019-04-29


Senaste inkomna jobb