Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Idrottare i Stockholm som söker jobb

Om tjänsten

Tjänstebeskrivning
Tycker du likt PerformIQ att du har fått med dig flera egenskaper från idrottslivet som du har nytta av i arbetslivet? Är du en lagspelare som tar ansvar och ställer upp för dina kamrater? Då borde du läsa vidare här.

PerformIQ, bemanning- och rekryteringsföretaget söker nu efter dig som är aktiv i en förening idag och vill jobba, antingen på deltid eller heltid. Vi har flera olika tjänster inom flera olika branscher. Allt från lager och logistik till kundtjänst, administration, ekonomi, försäljning och chefstjänster. Vi brinner för idrotten och tror stenhårt på att en bakgrund inom föreningslivet är ett mervärde i arbetslivet. Vad vill du syssla med och vad brinner du för mer än idrotten?

Krav på person
Vi söker efter dig som går i jobbtankar och är ute efter en ny utmaning. Kanske satsar du på din idrott idag och vill kunna kombinera det med ett extrajobb? Kanske har du redan gjort din idrottskarriär och vill nu ta tag i "karriären efter karriären". Berätta vem du är och vad du är ute efter för typ av tjänst/lösning i din ansökan.

Vi tror att du lever efter våra värderingar som är; ansvarstagande, dedikation, fokus, ledarskap, teamkänsla och vinnarinstinkt. Berätta även i din ansökan om vilken idrott du utövat, samt hur det har format dig som person.

Start: Omgående
Omfattning: varierande, heltid/deltid
Plats: Stockholm

Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår rekryteringskonsult Teodor Nellvik på mail: teodor.nellvik@performiq.se Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga en kort text om varför just du skulle passa som en ambassadör för PerformIQ. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!


FöretagspresentationOm PerformIQ
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater och konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

IdrottskonsulentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid - Enligt överenskommelse
Visstid, 3-6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
PerformIQ Work AB
Hemsida:
http://www.performiq.se/

Ansökan

Referens:
3215
Webbplats:
http://www.performiq.se/job/3215/
Sista ansökningsdag:
2017-12-11


Senaste inkomna jobb