Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nu söker Västmanlands Idrottsförbund en Idrottskonsulent!

Om tjänsten

Vi på Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna arbetar för idrottens bästa. Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala företrädare. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott. SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund. Vi arbetar med bildning och utbildning inom idrotten. Att stimulera människors lärande är en viktig uppgift för oss. Tillsammans och var för sig driver vi på och stödjer utveckling inom svensk idrott.

Vill du vara med och utveckla Västmanlands idrottsföreningar och förbund?

Hur ser din arbetsdag ut?

Som Idrottskonsulent på Västmanlands Idrottsförbund har du en viktig roll som företrädare för idrottsrörelsen. Arbetet sker i samverkan med många externa parter i samhället bland andra kommuner, landsting/regioner och Länsstyrelsen. Genom nätverkande, idrottspolitiskt arbete och att driva och delta i olika projekt kommer du att bidra till att utveckla idrotten och föreningslivet i Västmanland. Verksamheten är till stor del uppsökande och du är ute på fältet när du inte arbetar på kontoret. Rollen erbjuder en mycket varierad arbetsdag och ett stort eget utrymme under ansvar. Kvälls- och helgarbete är relativt omfattande.

Vem trivs här?

Akademisk utbildning inom t ex folkhälsovetenskap, idrottskonsulent eller idrottspedagogik är meriterande men inget krav. Viktigare är att du vill bidra till att utveckla idrotten och att du har ett intresse och en god förståelse för hur föreningslivet och det idrottspolitiska arbetet fungerar. Du delar idrottens värderingar såsom inkludering, mångfald och demokrati. Du talar och skriver svenska obehindrat och är datorvan (Officepaketet) samt har B-körkort och egen bil.

Vi är ett gäng som med unika kompetenser samarbetar väl och drar åt samma håll men som framförallt arbetar självständigt med våra respektive ansvarsområden. För att passa i vår grupp och i vår verksamhet tror vi att du förutom kunskap om idrottens organisation har en stor portion servicekänsla och uthållighet samt att du är en person som arbetar strukturerat och som engagerar din omgivning.

IdrottskonsulentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Heltid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=2A852216-5D37-489A-B32A-B3A9137C48B7
Sista ansökningsdag:
2015-09-20
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb