Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

personlig tränare / coach / dietist

Om tjänsten

Nu öppet för coacher och Pt:ar i hela Sverige

Passar du in på detta? - intresserad av träning, kost och hälsa, människoorienterad, ha goda kunskaper inom kommunikation, relevant, flexibel och lojal, lyhörd, organiserad, tävlingsinriktad, målorienterad, bra socialt nätverk, pedagogisk, lättlärd, serviceminded mm.

Ser din omgivning dig som en hälsosam förebild? Är du den din omgivning vänder sig till när dom vill ha motivation och inspiration. Är du den dina vänner frågar om träningstips?

Din plattform för att göra skillnad med dina kunskaper. Extraknäck under din jordenruntresa eller coacha, motivera och inspirera på heltid. Du kanske jobbar som PT redan och vill utöka din kundkrets och ha hela Sverige som marknad. Du bestämmer själv hur du ska jobba.

I tre år har vi jobbat med ett internt videofeed & onlinecoachingsystem. Coachuppdragen var då stängda för befintliga klienter och vi har inte accepterat nya coacher för att hantera klienter. I december 2015 öppnar vi vår tjänst för coacher i hela Sverige att ansluta sig och där med sälja sina tjänster. På vår plattform kan man som coach dela sina kunskaper och energi på egen hand, eller via abonnemang som klienterna prenumererar på där man får stöd av Optiphy osas (optiphy small adjustment system) system.

Hur jobbar vi?
Optiphy är ett socialt nätverk med betal och prenumerationsfunktioner. Du kan sälja dina privatsessions och ditt löpande stöd i din klients träning.

Precis som på Facebook jobbar du med grupper, feeds, meddelande, chat & posts. Vårt nätverk är öppet och finns för att hjälpa alla. När en kund påbörjat sitt abonnemang hos dig lägger man först upp en klientprofil. När profilen är klar konsulterar du optiphy för att hitta en arbetsplan. Nu påbörjas arbetet med din klient. Din klient kan boka och köpa privat sessions med dig. Du kan utföra dessa i person eller via vår live optichannel, FaceTime, periscope, twitch eller den förvalda applikationen Skype. Du rapporterar själv månadsmässigt via ditt anställnings dokument hur många klienter och hur många sessions du sålt. Vi kräver att coachen tittar på vår informationsfilm om hur vårt system fungerar. Här får man se hela processen.

Vi har i dagsläget 3000 unika besökare i veckan på optiphy. Merparten av dessa besökare är intresserade av att skaffa en coach på optiphy. För att synas på optiphy startsida är det vitalt att ha bra betyg av sina befintliga klienter. På så sätt är du ett förval för nya intresserade klienter. Att vara aktiv på chatten, bloggen och på sin profilsida är också viktigt för att vinna sin klients förtroende. Optiphy sälj är en grupp i vår admin som jobbar mot företag. Här kan vi sälja in abonnemang till hela företag. Då går deras anställda i sin tur ut och väljer en coach som passar dom. Även här är det viktigt att ligga högt i rankingen.

Personlig tränareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Under eget ansvar
Lön:
Du sätter själv dina mål. Vill du ha 300 klienter och bara jobba med motivation eller om du vill ha 2klienter och bara jobba med privat session

Arbetsplats

Arbetsplats:
Mandel & Bubbel AB
Hemsida:
opyiphy.se

Ansökan

E-postadress:
info@optiphy.se


Senaste inkomna jobb