Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Personlig Tränare

Om tjänsten

Varje dag arbetar vi för att fler ska träna regelbundet och ett av våra bästa verktyg är personligt anpassad träning. Alltfler av våra medlemmar efterfrågar en Personlig Tränare som kan vägleda dem i deras träning så att de får de resultat de önskar. Som Personliga Tränare hjälper vi PT-kunder att träna säkert och effektivt genom unikt framtagna träningsprogram. Vi anpassar upplägg efter varje PT-kunds behov och mål. När motstånd blir stort finns vi där för att pusha, motivera och hitta nya övningar. Som PT behöver du vara lyhörd för individuella behov och inneha stor yrkeskunskap för att kunnata fram träningsprogram med god variation samt omväxlande och effektiva övningar.

Att arbeta som Personlig Tränare innebär att du arbetar aktivt för att få kontakt med nya kunder. Antal kunder är ett resultat av det arbete du lägger ner för att skapa nya kontakter bland befintliga och nya medlemmar. På det sättet styr du själv din arbetstid och din lön. Vi vet att första tiden som PT kan vara tuff, men med bra verktyg, möjliggör vi att du ska få en bra start på din PT-karriär hos oss och att du ska kunna växa i din roll. Ditt sätt och dina mål spelar stor roll, hos oss premieras engagemang och driv!

Dina främsta arbetsuppgifter handlar om att ta fram träningsprogram och vägleda PT-kunder i deras träning. Men lika viktigt är ta ansvar för driften på centret, att hålla center rent och snyggt samt vara behjälplig för kollegor och medlemmar, hälsa och visa tillrätta. Servicekänsla, säljförmåga och att kunna se till helheten är viktiga egenskaper om du vill arbeta som PT hos oss.

Med grymma lokaler, många medlemmar och energiska kollegor är vi säkra på att vi kan erbjuda en rolig och utvecklande arbetsmiljö. Därför ställer vi stora krav på att våra PT ska ha en gedigen utbildning. Vi ser gärna att du har spetskompetens genom eget sportutövande eller personliga intressen.

-är relationsskapande och bra på försäljning

-är en driven lagspelare som arbetar mot både individuella och gemensamma mål

-trivs i en högpresterande miljö och gillar att tävla

-är lösningsorienterad och ser möjligheter i varje situation

-vill arbeta minst 20 h/v som PT och är beredd på arbetstid som är förlagd även till kvällaroch helger -älskar träning och hälsa

Vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa träningsupplevelse och som PT kommer du vara i främsta led för att vi ska nå våra högt satta mål. Vi söker engagerade personer som brinner för träning och hälsa. Träning är det bästa vi vet och vi arbetar varje dag för att fler ska ta del av träningsglädjen! För dig som vill arbeta som PT hos oss, erbjuder vi ett starkt team med duktiga kollegor där du har möjlighet att utbyta idéer och erfarenheter. Vi ser till att du har arbetskläder och förstklassig träningsutrustning i en fin lokal. Vi ger dig möjlighet att växa hos oss och hjälper dig att forma din karriär på ett sätt som passar dig. Vi står även för visitkort, tränings- och testutrustning, olycksfallsförsäkringar för dig och dina kunder, semesterersättning, pensionsförsäkring, utbildning, introduktionsprogram m.m.

Personlig tränareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Personlig tränare / PT: erfarenhet efterfrågas
Lön:
Lön: 225,00kr till 450,00kr /timme

Arbetsplats

Arbetsplats:
Pistischia Personal Training Center
Hemsida:
http://www.eliteptcentre.se

Ansökan

Referens:
Personlig Tränare
Sista ansökningsdag:
2017-12-19
Övrigt:
Vi gör ett urval utifrån de ansökningar som kommer in och du blir kontaktad av oss förutsatt att din bakgrund matchar den profil som vi söker. Lycka till med din ansökan!


Senaste inkomna jobb