Personlig tränare (heltid 40h/v) med passion för möten och människor

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter handlar framförallt om att coacha våra motionärer mot önskade resultat. Lika viktigt är det att ta ansvar för, och hjälpa till med, driften av anläggningen, att hålla våra ytor rena och snygga samt vara behjälplig för kollegor och medlemmar. Servicekänsla, säljförmåga, flexibilitet och att kunna se till helheten är viktiga egenskaper om du vill arbeta hos oss. Vi fäster oerhört stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i vårt team!

För att arbeta som Personlig Tränare krävs att du genomfört en av oss godkänd PT-utbildning. Det är extra meriterande om du har en utbildning från The Academy eller Eleiko Education men vi lägger absolut störst vikt på din personlighet och personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har spetskompetens genom eget sportutövande eller personliga intressen.

Att arbeta som Personlig Tränare är fantastiskt roligt och givande men även utmanande och ställer höga krav på dig. Du är den person som coachar, peppar och inspirerar medlemmar att nå sina mål. Det är ditt engagemang som hjälper dem att lyckas snabbare och bibehålla träningen - oavsett om målen är små eller stora.

En viktig del av arbetet som Personlig Tränare är ditt kundansvar. Det innebär att du bland annat behöver ha god förståelse för säljprocessen. Du skapar framgång genom att aktivt leverera gentemot medlemmar samt kontinuerligt hitta nya kunder. Du behöver ett starkt driv och förmåga att skapa nya kontakter, både bland befintliga medlemmar som nya och du behöver vara strukturerad, organiserad och ordningsam.

Vi som arbetsgivare försöker vara med och leda utvecklingen av PT-yrket. Vi har ambitionen att kunna erbjuda de bästa tjänsterna, levererade av de bästa personliga tränarna till våra kunder vilket också är anledningen till att vi alltid, som en av få anläggningar i Sverige, strävar efter att erbjuda dig som anställd en trygghet genom heltidsanställning med månadslön.

Vi söker därför dig som vill satsa helhjärtat på ett yrke som Personlig Tränare. Våra medarbetare är trygga, engagerade och energiska personer som också har en gedigen kunskap om träning. Våra medlemmar ska känna att just du är rätt person som kan hjälpa dem nå sina träningsmål.

Med grymma lokaler och medlemmar och med energiska kollegor är vi säkra på att vi kan erbjuda en rolig och utvecklande arbetsmiljö.

Personlig tränareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
3-6 månaders provanställning som övergår till fast anställning.
Lön:
Vi har tröttnat på att många aktörer i branschen kräver "gratistimmar" av sina personliga tränare. Hos oss får du en fast månadslön och du jobbar enligt ett uppgjort schema 40h/vecka med fem veckors betald semester. Mkt arbete sker EM/kväll.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Energi Träningscenter, Skövde
Hemsida:
http://www.merenergi.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.merenergi.se/jobb-25012146
Sista ansökningsdag:
2019-06-10
Övrigt:
Vänta inte med din ansökan. Vi anställer så snart vi hittat rätt person. Som en del i vår rekryteringsprocess ingår även Bakgrundskontroll


Senaste inkomna jobb