Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konståkningstränare

Om tjänsten

Lidingö Allmänna Konståkningsklubb på Lidingö söker tränare till sin ordinarie verksamhet.
LAKK befinner sig i en positiv utveckling, det senaste året har antalet aktiva medlemmar fördubblats, till ca 180 åkare på nivå från skridskoskola till A-åkare. Vår ambition är att alla som tycker det är roligt att träna konståkning ska få möjligheter till träning utifrån egna ambitioner och möjligheter.

Tränaruppgifter
Vi behöver en tränare som kan ta någon av våra ordinarie grupper 2-3 gånger per vecka. Vi behöver även någon som kan hoppa in extra vid sjukdom eller när våra andra tränare är på tävling med våra åkare.
Vem är du?
Du har en bakgrund som konståkare och har ett stort engagemang med en vilja och driv att utveckla såväl dig själv som våra tävlingsåkare, hjälptränare och föreningen. Föreningens ambition är att erbjuda alla åkare, från nybörjare till A-åkare, optimala möjligheter till utveckling. Du förstår vikten av att anpassa ditt sätt för åkarnas mognadsgrad och förmåga. Du förstår att hälsa, välmående och glädje är viktiga delar för duktiga åkare.

Du som söker har dokumenterad tränarutbildning i konståkning och erfarenhet av att ha tränat barn-och ungdomar. Meriterande är de högre instruktörsutbildningarna och kunskaper.

All träning sker i Childhoodhallen eller i Danica Isannex på Lidingö.

UngdomsinstruktörVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Vi erbjuder timanställning ca 3-10 timmar per vecka beroende på hur mycket du kan jobba. Tjänsten innebär kvälls- och helgtjänstgöring. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetsplats kommer vara på Lidingö i Childhoodhallen.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lidingös Allmänna Konståkningsklubb
Hemsida:
http://www.lakk.se

Ansökan

Referens:
Assisterande tränare LAKK
E-postadress:
info@lakk.se
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Övrigt:
Ange tränarnivå samt lönekrav.


Senaste inkomna jobb