Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vårdlärare sökes inom vård- och omsorg

Om tjänsten

Om företaget

Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter.
Lernia Utbildning söker vårdlärare i Överkalix, Övertorneå, Pajala samt Kiruna.


Arbetsuppgifter

Vi förutsätter att du som söker har ett genuint intresse av vuxnas lärande. Vi söker dig som vill arbeta med att planera och utbilda inom omvårdnadsprogrammets kurser för vuxna.
Vi erbjuder dig ett arbete där du är en tillgång för individens utveckling och en värdefull samarbetspartner för eleverna, kunderna och dina kollegor. Dina utvecklingsmöjligheter är stora i ett nytänkande och starkt företag i positiv förändring.
Som utbildare inom vår gymnasiala verksamhet arbetar du tillsammans med ditt arbetslag med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området.


Formell kompetens

Vi söker dig som är Vårdlärare inom vård- och omsorg eller sjuksköterska med pedagogisk kunskap. Meriterande om du även arbetat med validering inom Vård.

Din bakgrund

Du ska ha erfarenhet av vuxenutbildning samt ha aktuell yrkeserfarenhet inom vårdyrket. Du har förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder, utveckla ditt eget kunnande i ett företagsperspektiv och att samarbeta men även att arbeta självständigt och ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.
Vi ser gärna att du har undervisat målgruppen utlandsfödda.

Vi lägger stor vikt vid att anpassa utbildningarna efter såväl elevernas som kundens behov. Du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet.


Personliga egenskaper

Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du är ansvarsfull, kan arbeta i ett intensivt tempo och värderar samarbete med kollegorna högt. Du ska kunna arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du som söker ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning, 100 %, Överkalix, Övertorneå, Pajala och Kiruna.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Anders Söderlund tel. 070-695 22 94 alt e-post anders.soderlund@lernia.se

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.
Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.


Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens.
Vi vet att kompetens gör skillnad!

Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika.
Besök gärna www.lernia.se.

Lärare i prakt./estet och annat ämneVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lernia Utbildning
Hemsida:
www.lernia.se

Ansökan

Referens:
11408
Webbplats:
http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP11408
Sista ansökningsdag:
2015-09-15
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb