Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vikarieingång lärare, gymnasieskolan och vuxenutbildningen

Om tjänsten

Skellefteås kommunala gymnasieskola vill tillhöra landets toppskikt, tillsammans med vuxenutbildningen erbjuder vi utbildning med hög kvalité till ungdomar och vuxna samt stimulerar regionens utveckling. Våra fyra gymnasieskolor har 18 nationella program, andelen behöriga lärare ligger över riksgenomsnittet. Samverkan med näringslivet och andra aktörer utvecklas, teknik- och vårdcollege samt arbetsmarknadsenhetens uppdrag riktat till målgrupper i olika åldrar är exempel på detta. Vi jobbar för att ständigt utveckla och förbättra förutsättningarna för våra elever, studerande, ungdomar och personal.

Anmälan om intresse för vikariat som lärare inom gymnasieskolan och vuxenutbildningen läsåret 2014-2015

Vi har ibland behov av lärarvikarier inom gymnasieskolan, vuxenutbildningen, svenska för invandrare (SFI) och gymnasiesärskolan. Vikariatsbehovet kan variera under året.

***** Arbetsuppgifter *****
Vikariera som lärare vid våra gymnasieskolor, vuxenutbildningen inklusive SFI och särskolan. Skellefteås gymnasieskolor har 18 nationella program med olika inriktningar både högskoleförberedande och yrkesinriktade program. Vikariebehovet kan avse alla ämnen som förekommer vid de olika skolformerna.

***** Kvalifikationer *****
Lärarutbildning för gymnasieskolan, särskolan, svenska för invandrare, lärarutbildning för grundskolans senare år eller annan pedagogisk utbildning. 

Till våra yrkesinriktade program är vi även intresserade av dig som har yrkesutbildning och erfarenhet från näringslivet.

Du ska vara intresserad av ungdomar och ha förmåga att tillsammans med elever och vuxna skapa bra förutsättningar för lärande och utbildning. God samarbetsförmåga och ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i samverkan med arbetskamrater och ledning. Kompetens att använda ny teknik som ett verktyg i undervisningen.

Din intresseanmälan kommer att behandlas av gymnasiekontoret och finns sedan tillgänglig för gymnasieskolans och vuxenutbildningens rektorer som anställer vikarier. Anmälan till vikarieingången förnyas inför varje läsår. Är du inför läsåret 2015/2016 fortfarande intresserad av att vikariera är du välkommen att anmäla dig på nytt.

Välkommen med anmälan som du gör via länken i den här annonsen.

Lärare i prakt./estet och annat ämneVillkor

Varaktighet och arbetstid:
max 10 dagar, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Varierande/Vikariat
läsåret 2014/2015
Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Skellefteå kommun Gymnasiekontoret
Hemsida:
http://www.skelleftea.se

Ansökan

Webbplats:
https://skelleftea.easycruit.com/vacancy/application/1214821/34374?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-03-01


Senaste inkomna jobb