Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bildlärare/pedagog till Lunds skola

Om tjänsten

Avesta 2020 - Något fantastiskt kommer att hända.
Avesta kommun är mitt inne i ett utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. År 2020 är vi 25 000 invånare, har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd, och vi vet att vi gjorde det tillsammans!

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i bild, årskurs 4-6, ferietjänst. Arbetet innebär att planera och genomföra undervisning utifrån nationella styrdokument och skolans mål. Att vara ansvarig bildlärare och aktivt arbeta tillsammans i arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Adekvat utbildning för tjänsten. Du ska kunna arbeta självständigt men vi trycker också på vikten av samarbete med planering och genomförande av verksamheten. Du är skicklig i att självständigt organisera och prioritera ditt arbete och samarbetar med andra för att eleven ska lära och utvecklas på bästa sätt utifrån sin förmåga. Du arbetar aktivt för att skapa goda relationer med elever vårdnadshavare och arbetslaget. Lunds skola har friluftsprofil och arbetar med upplevelsebaserad utomhuspedagogik som en grund i den pedagogiska verksamheten. Erfarenhet vägs in. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper såsom social kompetens, samarbetsförmåga och din inställning till eleven.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

BildpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. 5 timmar per vecka Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2015-01-09 , upphör: 2015-06-12 Tjänsten kan eventuellt övergå till en tillsvidareanställning.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Avesta kommun, Karlbo skola

Ansökan

Referens:
A434133
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d4392df6-94a6-472e-a921-1d2255b5bf10&TK=e5e3d4bf-03a5-4bc2-b301-e888d6d02e49
Sista ansökningsdag:
2014-12-08


Senaste inkomna jobb