Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Speciallärare

Om tjänsten

Detta söker vi:
Vi söker någon med god pedagogisk kompetens att förstärka upp vårt elevhälsoarbete på skolan samt vara den som kan stötta såväl pedagoger som enskilda elever i det dagliga arbetet. 

Vi erbjuder:

Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje! Som pedagog hos oss har du ett nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget och ni möts regelbundet för pedagogiska samtal och för att utvärdera och förbereda verksamheten.

Ni arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Du har din egen individuella utvecklingsplan för att du ständigt ska utvecklas och ta nya kliv i din professionella roll.

Vill du veta mer om oss?
Om du vill veta mer om Vittra Landborgen kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm ”Att jobba för Vittraskolorna” som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2014-11-31. Tjänsten är en semestertjänst på 50% (kan komma att utökas) och inleds med 6 månaders provanställning. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågar angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Pernilla Svensson på tfn 0702-713 167. Välkommen med din ansökan!

Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.

BildpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Inviduell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Vittra för- och grundskolor
Hemsida:
www.vittra.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.vittra.se/Arbetahososs/Ledigatjänster.aspx?RMURL=VacDetail%2Easp%3FCommAdSeqNo%3D1094%26pp%3D8
Sista ansökningsdag:
2014-12-01


Senaste inkomna jobb