Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ansvarig Dansledare för Knatteskutt i Hägersten

Om tjänsten

Har du alltid velat jobba med barn och dans?
Hos oss på Knatteskutt får du under höstterminen chansen!

Knatteskutt är en verksamhet som finns över hela Sverige och som erbjuder barn i åldern 3-7 år att prova på olika dansstilar under lekfulla former. Våra ledare är engagerade och ambitiösa personer som har ett brinnande intresse för dans.
Har du erfarenhet av att leda barn sedan tidigare och tycker dig passa in på ovan beskrivning kanske du är vår nästa ledare?

Dina arbetsuppgifter som ansvarig huvudledare för Knatteskutt i Hägersten består i huvudsak av att leda Knatteskuttpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelse- och dansglädje till barnen. Det är även du som huvudledare som sköter kontakten med huvudkontoret.

Som ledare hos oss jobbar du utifrån vårt färdiga koncept och inför terminen ska du som ledare delta på Svenska Idrottsfrämjandets Barnledarutbildning som vi erbjuder kostnadsfritt för alla ledare.

Arbetstiderna är vardagskvällar och/eller på helger och pågår under perioden september-november. Arbetet är en bisyssla.

Passen kommer att hållas på Fruängens Skola

Är det här något för dig? Fyll i din ansökan via denna länk:

https://docs.google.com/forms/d/1aTjd16cXSOweFSmqYynSmcrH-r1C9xdAte5dS-faHvM/viewform

Rekrytering sker löpande.

Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.se

DanspedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Timanställd
Ca. 1-4 timmar/vecka.

Arbetsplats

Arbetsplats:
AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET

Ansökan

Referens:
Huvudledare HT-2015
E-postadress:
ansokan@knatteskutt.se


Senaste inkomna jobb