Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Danslärare 100% (vik.)

Om tjänsten

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Kulturskolans verksamhet i Motala finns i Folkets hus (centrala Motala) och omfattar bland annat instrumentalmusik, ensemblespel, sång- och körverksamhet samt dans och teater. Kulturskolan driver också en utåtriktad verksamhet och medverkar ofta i olika arrangemang. Antalet elever är för närvarande cirka 1100 och antalet anställda läsåret 2015/16 är 30 personer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker vikarie under vår ordinarie danslärares ledighet. Tjänsten innebär att undervisa barn och ungdomar på Kulturskolan. Del av undervisning kan även ske på grund-/gymnasieskolan. I nuläget har kulturskolan ca 1100 elever i åldrarna 4-21 år. Vi utvecklades under hösten 2013 från musikskola till kulturskola och erbjuder undervisning på många olika instrument och olika genrer samt dans- och teaterundervisning. Här finns ett kreativt kollegium som jobbar ensembleinriktat och över ämnesgränserna.

KVALIFIKATIONER
Högskoleexamen med pedagogisk inriktning dans eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Genrebredd är önskvärd. Relevant arbetslivserfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Motala med sina ca 42 000 invånare är en aktiv och öppen sjöstad som gnistrar av aktivitet och framtidstro. Det är lätt att njuta av friluftsliv, unik natur och sjöstadskänsla året runt. Vårt läge vid Vättern ger oss möjligheter många bara drömmer om. Vid sidan av populära Varamobaden, norra Europas största insjöbad, finns ytterligare 150 sjöar i vår kommun. I Motala har, på ett eller annat sätt, nästan allt med vatten att göra och där det finns vatten och vattenvägar samlas människor. Sjöstaden Motala är också startplats för Göta Kanal och för Vätternrundan. Varmt välkommen till Motala, Östergötlands sjöstad.

DanspedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Schema.
Visstidsanställning, tillträde: 2015-11-02 , upphör: 2016-12-16 . Vikariat under ordinarie befattningshavares frånvaro, dock längst t o m 2016-12-16.
Lön:
Månadslön Individuell lönesättning enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Motala kommun, Enhet Kulturskolan
Hemsida:
http://www.motala.se/kulturskolan

Ansökan

Referens:
B 369/15
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dcf212ac-3c99-4663-8daa-4e9c351537dd&TK=13cce32f-6903-4f4f-982e-7c3419d47f35
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb