Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Musiklärare violinpedagog till Kulturskolan

Om tjänsten

Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter.

Vår verksamhet

Norrköpings kulturskola har cirka 1600 elever i verksamheten som omfattar musikundervisning, drama/teater, bild och form samt film/animation. Vi har uppdragsutbildning i grundskolan och arbetar tematiskt med Kultur i skolan. Vi arbetar delvis i olika former av projekt och har en strävan att de olika konstarterna ska mötas. Kulturskolan är nu i en spännande utvecklingsfas då vi nyligen samlat verksamheten i nya lokaler där vi tillsammans med en grundskola utvecklar en kulturprofil.

Kulturskolan arbetar enligt barnkonventionens artikel 31, som erkänner barnets rätt till vila och fritid, lek och rekreation anpassad till barnets ålder.

Kulturskolans verksamhet är en viktig del för att genomföra den politiska visionen om Det goda livet - vision 2030 med ett berikande liv för människor i alla åldrar där kulturen är förankrad.

Verksamheten kännetecknas av hög kvalitet med eleven i fokus. Förändrade samhällsomständigheter kräver nya sätt att tänka för att nå alla barn och unga.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär undervisning av violinelever, enskilt och i grupp, samt ensembleledning. I tjänsten kan ingå olika samarbetsprojekt med kollegor eller externa kulturaktörer. Dessutom ingår konserter, rekryteringsarbete och annan utåtriktad verksamhet.

Din profil

Vi söker dig som har pedagogisk examen från musikhögskola med inriktning violin, eller annan likvärdig utbildning. Vi lägger stor vikt vid din pedagogiska förmåga att lära ut till barn och unga. Det är också viktigt att du har servicekänsla gentemot våra brukare och har lätt för att samarbeta. Du måste även ha förmåga att självständigt kunna lösa problem, fatta beslut och planera för undervisningen.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten då viss del av undervisningen sker i kommunens ytterområden.

Övrig information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning 80% med tillträde 7 januari. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med kulturskolechef Hans Erikson, 011-15 33 42, e-post: hans.eriksson@edu.norrkoping.se eller biträdande kulturskolechef Ulla-Britt Eriksson, 011-15 33 45, e-post: ulla-britt.eriksson@edu.norrkoping.se

Din ansökan vill vi ha senast 14 december.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Musikpedagog/MusiklärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Norrköpings kommun
Hemsida:
http://www.norrkoping.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.norrkoping.se/arbete-naringsliv/arbete/?rmpage=job&rmjob=4047%26pp%3D3
Sista ansökningsdag:
2014-12-15


Senaste inkomna jobb