Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Svensklärare Kristianstad

Om tjänsten

?Pedagog med inriktning Svenska som andraspråk

Folkuniversitetet, distrikt öst (Kalmar, Karlskrona, Kristianstad och Växjö) söker just nu personal inför höstens och vårens uppdragsverksamhet. 
Folkuniversitetet har en stor och bred verksamhet som består av folkbildning, studieservice, personalutbildningar och uppdragsverksamhet. Inom vår uppdragsverksamhet så kommer vi att behöva addera på vår kompetensförsörjning med ytterligare personal. 

Höstens och vårens uppdrag är av utbildande inslag, primärt Svenska och Svenska som andraspråk. Folkuniversitetet har därför behov av att anställa pedagoger som är intresserade av att arbeta hos oss som lärare inom våra svenskuppdrag. 

För att trivas hos oss så är det viktigt att du är en person som är beredd på att vara mycket flexibel i din arbetssituation. Folkuniversitetet är en dynamisk arbetsplats och vi förutsätter att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar, möter våra deltagare med ödmjukhet och respekt samt är redo att vara en aktiv part i löpande förändrings- och utvecklingsarbete. 

Kravspecifikation

Du som söker skall ha en pedagogisk examen samt ha behörighet i att undervisa i Svenska som andraspråk (minst 30 poäng).

Meriter

Om du kan referera till arbetserfarenheter från interkulturella miljöer ser vi det som positivt, ideellt engagemang, samhälleligt intresse likaså. Goda kontakter med näringslivet och aktörer inom den sociala ekonomin är ett stort plus.

Om du har frågor kring tjänsten så kontaktar du Mattias Alsander 070 - 53 120 95 eller Ann-Louise Lindgren Edmonds 0736 - 44 77 28
 
Sista dag för ansökan 31 januari 2015 - urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden.

UtbildningsledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
8-17
enligt överenskommelse
Lön:
enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Folkuniversitetet
Hemsida:
http://folkuniversitetet.se/

Ansökan

Webbplats:
http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=223&ProjectId=187929&DepartmentId=5209&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2015-01-31


Senaste inkomna jobb