Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Utbildare inom lokalvård med SRY

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Ronneby söker en utbildare inom lokalvård. Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års yrkeserfarenhet från branschen. Du har kunskaper motsvarande SRY yrkesbevis och har erfarenhet av vuxenutbildning. Du har ledaregenskaper och trivs med att arbeta i grupp samt drivs av att hjälpa människor att utvecklas.
Eftersom vi även erbjuder tester för SRY:s yrkesbevis är det extra meriterande om du är diplomerad SRY-handledare.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse.
Du ska se möjligheter, ha mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Du bör ha genuint intresse för vuxnas lärande. Våra uppdrag kräver stor social kompetens och flexibilitet, pedagogisk förmåga samt vana vid administration och goda kunskaper i Office-paketet.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning på heltid, med möjlighet till förlängning. Placering i Ronneby.

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse.

Information

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef P-O Lindgren tel: 0722 - 54 61 24.
Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.
Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Besök gärna www.lernia.se

UtbildningsledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lernia Utbildning
Hemsida:
www.lernia.se

Ansökan

Referens:
9212
Webbplats:
http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP9212
Sista ansökningsdag:
2014-12-15
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb