Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lärare/speciallärare 100%

Om tjänsten

Lärare/speciallärare 100%
Ref.nr. BUN 94/14

Barn- och utbildningsnämnden söker nu, under förutsättning av erforderliga beslut, en lärare med speciallärarutbildning till Grundsärskolan i Hallstahammar

"Hallstahammars kommun i Västmanland har drygt 15 000 invånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet".

Om tjänsten
Grundsärskolan omfattar ca 20 elever i tränings- och grundsärskola samt fritidsklubb. Verksamheten finns på Nibbleskolan en mångkulturell F-5 skola med ca 350 elever och Lindboskolan en 6-9 skola med ca 450 elever. Vi vuxna som arbetar på skolan vill ge våra elever bästa möjliga skolgång. Vårt synsätt präglas av ett interkulturellt förhållningssätt. För att driva verksamheten mot en så god kvalitet som möjligt tror vi på samförstånd och delaktighet med övriga medarbetare i organisationen, samt med elever och deras föräldrar. Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete i ett öppet arbetsklimat. Personalen är engagerad och organiserad i arbetslag runt eleverna.

Vi söker nu en lärare för tjänstgöring i vår grupp för de äldre eleverna (år 5-10) placeringen av gruppen är på Lindboskolan.

Kvalifikationer
Du har lärarexamen 4-9, alternativt examen som mellanstadielärare. Vidareutbildning till speciallärare med inriktning utvecklingsstörning är meriterande. Vi förväntar oss att du har god kännedom om statliga mål och krav i läroplan och kursplaner. Du har förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra planerar och genomför du den pedagogiska verksamheten. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är öppen för nya arbetssätt, lärande och reflekterande. Du arbetar för att utveckla elevernas förmågor och ser det som en naturlig del i din dagliga undervisning. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt.

Varaktighet
Tillsvidare

Tillträde
Enl. överenskommelse

Upplysningar
Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Ingrid Ivarson, tfn 242 62

Fackliga företrädare
Lärarförbundet Sari Gustafsson, tfn 0220-242 74, sari.gustafsson@hallstahammar.se
LR Helga Larsson, tfn 0220-242 74, helga.larsson@hallstahammar.se

Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast 2014-12-07 till
Hallstahammars kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, 734 80 Hallstahammar eller via e-post barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se
Märk ansökan med ref.nr BUN 94/14

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

SpeciallärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Barn- och utbildningsnämnden
Hemsida:
http://www.hallstahammar.se

Ansökan

Referens:
BUN 94/14
E-postadress:
barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se
Sista ansökningsdag:
2014-12-07


Senaste inkomna jobb