Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Speciallärare 6-9

Om tjänsten

Mullsjö är en kommun med ca 7 000 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde som Göteborg.

Trollehöjdskolan, åk 6-9, är kommunens högstadieskola med ca 300 elever och 40 anställda. På skolan råder ett positivt klimat med bra sammanhållning. Skolan är organiserad i tre lodräta arbetslag och leds av rektor och bitr.rektor med stöd av ledningsgrupp och elevhälsoteam. I elevhälsoteamet ingår, förutom rektor och bitr.rektor, skolsköterska, kurator, SYV, specialpedagog och speciallärare. Tillgång till skolläkare och skolpsykologtjänster finns via konsultuppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
Anställningen innebär sedvanligt arbete riktat mot elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten är främst inriktad mot svenska/engelska och läs- och skrivproblematik. Du kommer att arbeta nära en speciallärarkollega, som har matematiken som sitt arbetsområde och Du kommer också, tillsammans med kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare och SYV, att ingå i skolans elevhälsoteam.

KVALIFIKATIONER
Lärar- och speciallärarexamen.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är positiv, flexibel och ansvarsfull och är en inspiration och förebild för Dina elever.
Du har en förmåga och vilja att vara en drivande medlem, såväl i arbetslaget som i hela personalgruppen. Du har erfarenhet av specialundervisning i grundskolan och av att hjälpa elever med inlärningssvårigheter att hitta nya strategier i sitt lärande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!

SpeciallärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Schema.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2015-01-07 alternativt efter överenskommelse. .
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Mullsjö kommun, Trollehöjds skolområde
Hemsida:
http://www.mullsjo.se/sv/Start-Mullsjo-Kommun/UtbildningBarnomsorg/Grundskola/Trollehojdskolan/

Ansökan

Referens:
A434083
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cf566d1d-171d-4b76-955a-df8fbb7444f3&TK=07fb4d6c-b367-411f-88d8-24904d890cb3
Sista ansökningsdag:
2014-12-15


Senaste inkomna jobb