Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Speciallärare Athene Fardhem

Om tjänsten

Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.se

Detta söker vi:
Vi söker en speciallärare till Athene Fardhem, Atheneskolans skolenhet på söda Gotland. Vi söker dig som är utbildad och har erfarenhet av att arbeta med grundskolans yngre åldrar, F-6. Vi är dock väl medvetna om bristen på speciallärare och välkomnar alla sökanden som har intresse för tjänsten.

Detta erbjuder vi:
En halvtidstjänst som speciallärare med utgångspunkt i Fardhem. Vi har nu möjligheten att göra tjänsten till heltid under läsåret 15/16 och fylla upp tjänsten med specialläraruppdrag även i Visby. Vi har även möjlighet att samarbeta med andra grundskolor på Sudret om det skulle vara mer intressant? Vi har med andra ord många möjligheter att skapa en attraktiv speciallärartjänst med Athene Fardhem som bas.

Om verksamheten:
Athene Fardhem startade 2008 och har idag 64 elever i åldrarna 6-12 år. Här jobbar 7 personer; fyra legitimerade lärare, två fritidspersonal samt den speciallärare som till hösten går i pension. På skolgården finns även vår förskola med 25 barn och tillhörande personal. Vi är alltså en relativt liten enhet som trots läget på landsbygden lyckats med hög lärarbehörighet och låg personalomsättning. Att få till en speciallärare vore pricken över i.

Specialläraren i Fardhem samverkar med speciallärarna i Visby och ingår tillsammans med dem i vår huvudman, Pysslingens organisation för elevhälsoteamet.  I den regin erbjuds fortbildning och nätverk tillsammans med andra speciallärare i vår koncern. Ett välorganiserat upplägg som uppskattas av våra speciallärare.

Låter detta intressant:
Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller post. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 30 september. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50%, men är under läsåret 15/16 möjlig att öka upp till 100% efter sökandes önskemål.


Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

SpeciallärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Fast månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Hemsida:
http://www.pysslingen.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?rmpage=job&rmjob=1495%26pp%3D12
Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb