Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Speciallärare - Futuraskolan AB - Lidingö

Om tjänsten

Futuraskolan driver förskolor och grundskolor i Stockholms län. Idag finns10 förskolor och 7 grundskolor, ca 400 medarbetare och drygt 2 600 barn inom Futuraskolan.

Futuraskolans verksamhet har en internationell inriktning och en stark värdegrund som bygger på Progressivitet, Energi och Respekt (PER). Vår vår vision är att vara den bästa språngbrädan för framtida världsmedborgare. Vi fokuserar på barns och elevers lärande genom våra internationella program IPC och IMYC. Hos oss synliggörs, utmanas och lyckas alla barn och elever utifrån sina förutsättningar.

Läs mer om oss på: www.futuraskolan.se

Vi söker nu en speciallärare till våra två skolor i Lidingö ? Futuraskolan Dalénum & Futuraskolan Gåshaga.

Kvalifikationer:
Speciallärarutbildning.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elevers språk/skriv- och läsutveckling samt matematiska utveckling
Du har vidare god kännedom om kompensatoriska hjälpmedel och besitter en IKT-kompetens. Du delar Futuraskolans helhetssyn på elevens lärande och förmågor och ser fördelen med att delta i ordinarie undervisning i ett inkluderande perspektiv.

Goda kunskaper i engelska är en fördel.

Arbetsuppgifter
Arbeta med att utveckla elevers lärande och förmågor i ett inkluderande perspektiv på både individ- och grupp/klassnivå.
Du arbetar elevfokuserat och är intresserad av att aktivt delta i utvecklingsarbetet på skolan. Vid behov planering och genomförande av fortbildning och utbildningsdagar för lärare och övrig personal tillsammans med Futuraskolans EHT-team.

Som person har du ett positivt förhållningssätt och bemötande i kontakten med elever och föräldrar. Du ser möjligheter istället för hinder, är idérik och stimuleras av utmaningar, är flexibel har lätt för att samarbeta. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer.

Tjänsten är ferietjänst, heltidstjänst med tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar provanställning på 6 månader. Intervjuer sker löpande.

Välkommen att bli en av oss!

Skicka din ansökan snarast till

Catharina Tornberg, Rektor:
catharina.tornberg@futuraskolan.se
0767-242558

SpeciallärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Futuraskolan Gåshaga
Hemsida:
http://www.futuraskolan.se

Ansökan

E-postadress:
catharina.tornberg@futuraskolan.se


Senaste inkomna jobb