Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Speciallärare

Om tjänsten

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 16 700 invånare. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne främst inom områdena näringsliv och turism.
Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. I Klippans kommun har Du nära till kollegor och beslutsfattare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta tillsammans med övriga lärare i arbetslaget med elever i behov av extra stöd.
Antilopenskolan har undervisning Fklass till åk 6.
KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation krävs. Utbildning mot grundskolans lägre åldrar.
Gärna svenska som andraspråk.
Flexibilitet är en förutsättning. Intresse för att utveckla arbetet med kompensatoriska hjälpmedel.
Erfarenhet av arbete i yrket krävs.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Om du blir erbjuden tjänst inom för- och grundskola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

SpeciallärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-01-07 .
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Hemsida:
http://www.klippan.se

Ansökan

Referens:
A434204 - Antilopenskolan
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=46d2a6f8-1230-4e49-b4be-1e5d81497b9d&TK=5f0575a6-51b6-470c-8472-228d18ee04ee
Sista ansökningsdag:
2014-12-12


Senaste inkomna jobb