Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Speciallärare/Specialpedagog eller tidigarelärare

Om tjänsten

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.
Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.
I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.

Lärande- och kulturförvaltningen i Nybro kommun bedriver förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, skolbarnsomsorg, gymnasieskola samt kommunal vuxenutbildning med SFI och särskild utbildning för vuxna. Inom förvaltningen finns utbildning i glashantverk genom Riksglasskolan i Pukeberg samt uppdragsutbildningar och utbildningar inom yrkeshögskolan. Lärande- och kulturförvaltningen har även ansvar för bibliotek, kulturskola, fritidsgårdsverksamhet, allmänna kulturfrågor samt biografen Folkan. Lärande- och kulturförvaltningen har drygt 600 anställda och en årsbudget på omkring 365 miljoner kronor.
ARBETSUPPGIFTER
Som specialpedagog eller speciallärare i Alsterbro skola arbetar du med det specialpedagogiska arbetet i årskurserna 1-9. Med tanke på att arbetet är från årskurs 1, så är det till fördel att du har läs-, skriv- och matematik-inlärning i din utbildning eller erfarenhet.
Vi prioritera arbetet mycket högt och inkluderat i stort samarbete med klasslärare i samtliga årskurser.

Tjänsten startar omgående och sträcker sig den här terminen med ev. möjlighet till förlängning.KVALIFIKATIONER
Du har en specialpedagog/speciallärarexamen eller lärarexamen för det tidigare åren.

Stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering kommer att ske löpande.
Körkort är krav

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.

SpeciallärareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Visstidsanställning, tillträde: 2015-10-01 omgående enligt ö.k, upphör: 2015-12-31 .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Nybro kommun, Paradisområdet

Ansökan

Referens:
15-162
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b05d2121-9c29-4647-90d4-20b75245ca81&TK=3dbb2b8b-5fbd-441f-bb2d-5c0b1a8f008e
Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb