Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lärare alt pedagog till Hedängskolan

Om tjänsten

Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda.Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs av både nationella och kommunala mål. Varje enhet följer upp och utvärderar sin verksamhet, gör en resultatanalys och formulerar utvecklingsåtgärder. Det är av yttersta vikt att var och en i organisationen ser och tar sitt ansvar för det gemensamma uppdraget att åstadkomma ett utbildningssystem av god kvalitet, där barn och elever, oavsett bakgrund, kan utvecklas så långt som möjligt. Under rubriken Utbildning& förskola, www.sandviken.se finns ytterligare information om förskolan och skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara en resursperson i en klass och följa en elev under dagarna. Du ska möta upp på morgonen, vara med i ordinarie klass under dagen samt summera dagen med eleven.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen samt lärarlegitimation alt har annan pedagogisk utbildning. Du bör vara flexibel i tanke och handling men också ha en vana av att jobba välstrukturerat och målinriktat.

Meriterande är om du har:
Erfarenhet av att jobba med tonåringar(speciellt med flickor)
Lätt att skapa relationer
Lätt för samarbete
Förmåga att hjälpa andra med relationer
Arbetat coachande
Van eller kapabel att möta sårbarhet

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

SpecialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. 75% Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2014-12-08 , upphör: 2015-06-12 .
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sandvikens kommun, Grundskola

Ansökan

Referens:
929-14
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3fc320f6-27c6-4793-81ec-3d40b0c52c2e&TK=41ab3951-f9e6-4486-9d91-871816bf3e11
Sista ansökningsdag:
2014-12-05


Senaste inkomna jobb