Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lärare i grundsärskola

Om tjänsten

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet.

För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.


Referensnummer 6711

Brännans grundsärskola är en 6-9 skola placerad i de västra delarna av centrala Skellefteå med ca 35 elever. Personalen uppgår till ca 25 anställda och de är indelade i två arbetslag. I skolan finns även grundskola 6-9 som har en egen organisation.

***** Arbetsuppgifter *****
Undervisning i grundsärskolan årskurs 6-9. Uppdraget innebär att vara klasslärare med huvudansvar för undervisningen i en grundsärskoleklass. Du fullföljer uppdraget som pedagog utifrån gällande styrdokument och anpassar ditt arbete efter varje enskild elevs behov. Du ingår i grundsärskolans arbetslag med övriga pedagoger med ett gemensamt ansvar för att utveckla verksamheten.

***** Kvalifikationer *****
Lärarlegitimation och speciallärarexamen eller specialpedagogutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning är ett krav. Du har lätt för att skapa goda och professionella relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har ett positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Erfarenhet av undervisning i grundsärskolan är en merit.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonssäljare undanbeds.

SpecialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/tillsvidare
2015-01-07 -- tillsvidare
Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Hemsida:
http://www.skelleftea.se

Ansökan

Webbplats:
https://skelleftea.easycruit.com/vacancy/application/1289138/34043?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2014-12-05


Senaste inkomna jobb