Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Speciallärare/Specialpedagog 1-6, grundsärskolan

Om tjänsten

Heby skola
Nu söker vi Speciallärare/Specialpedagog 1-6, grundsärskolan Solen
Ange ref.nr: 118/2015

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Arbetsuppgifter
På särskolan Solen i Heby går elever från åk 1-9. Vår särskola växer och vi söker en pedagog med mod och passion och som kan möta elever både enskilt och i grupp. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i ett arbetslag kring elever inom grundsärskolan. Ditt ansvarsområde blir elever i åk 1-6.
Arbetet kräver både god samarbetsförmåga men också att man kan arbeta självständigt och ta det egna ansvaret. . Du har höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Arbetet ställer stora krav på en tydlig och lyhörd kommunikation med varandra. Att skapa förtroende med elever och föräldrar samtidigt som du behåller din profession är en självklarhet för dig.

Kvalifikationer
Behörig lärare åk 1-6/speciallärare/specialpedagog med inriktning mot utvecklingsstörning. Meriterande är om du har behörighet i engelska, idrott eller So. Gärna erfarenhet att arbeta med AKK.
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med elever i särskolan vet du att anpassnings- och problemlösningsförmåga är bra kompetenser . Att kunna driva på och, när det krävs, att ha ett nytänk varje dag är också bra förmågor att ha med sig i arbetet.
Du har relevant IT-kompetens.

Som person är du trygg i rollen som lärare och kan hantera och vägleda elever. Du ger dem stark tro på sin förmåga att nå gemensamma och individuella mål vilket förutsätter kontinuerlig återkoppling till eleverna. Du tycker om att skapa nya angreppssätt och kommer ofta med idéer som kan omsättas i praktiken och leder till resultat

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
Engagerade medarbetare

Arbetstid - Varaktighet
100 %, tillsvidare, tillträde snarast
Sista ansökningsdag 2015-10-01
Ange referens: 118/2015
Individuell lönesättning tillämpas.
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids- och förskoleverksamhet. Rikspolisstyrelsens belastningsregister, RPS 442.5 (14-01-14)

Upplysningar lämnas av
Rektor Helen Ovebäck, 0224-360 71, helen.oveback@heby.se
LR, Ann Jansson, 073-248 55 71
Lärarförbundet, Ulla Hammenborg, 073-342 16 51

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

SpecialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Barn- och utbildningsförvaltningen, Heby kommun
Hemsida:
http://www.heby.se

Ansökan

Referens:
118/2015, Ubn
E-postadress:
information@heby.se
Sista ansökningsdag:
2015-10-01


Senaste inkomna jobb