Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialpedagog

Om tjänsten

Eslövs kommuns vision är att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Eslöv är en populär bostadsort med cirka 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna.

Från och med den 1 januari 2015 gäller rökfri arbetstid på alla arbetsplatser inom Eslövs kommun.

Förvaltningen Barn och Utbildning består av fyra avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen, Gymnasie- och vuxenutbildningen och Resursavdelningen.

Samverkan mellan de olika verksamhetsavdelningarna och med externa aktörer kring förebyggande insatser för grupper och enskilda barn är en självklarhet i vår verksamhet. Alla barn, oavsett förutsättningar har rätt att utvecklas och nå kunskapsmålen.

Huvudinriktningen är att verksamheten inom Barn och Utbildning ska bygga på en vetenskaplig grund. Vår vision lyder ”Alla elever i Eslövs kommun ska ha behörighet till ett högskoleförberedande- eller yrkesprogram i gymnasiet samt ha en god självkänsla och ett gott självförtroende”.

För att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen och medarbetarnas engagemang och kompetens avgörande framgångsfaktorer.

Sallerupskolan ligger i ett område med en bra och lugn utemiljö som inbjuder till lek och rörelse. Skolan har goda förbindelser med buss och tåg.
Vi arbetar med kunskap, delaktighet och fokus på framtiden. Vi arbetar för att eleverna ska bli goda entreprenörer. ”Vi fyller inte en spann med kunskap, utan tänder en eldsjäl.”
ARBETSUPPGIFTER
En positiv person som kan leda elever som har behov av extra insatser för sitt lärande. Du arbetar med eleverna, handleder personalen samt är rektorns högra hand i elevhälsan. Du ingår i rektorns ledningsgrupp och arbetar med utvecklingsfrågor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en person som är utbildad specialpedagog. Du har ett positivt bemötande, har tillit till alla barns förmågor och kan utveckla barnens lärande i deras dagliga arbete.


ÖVRIGT
Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Barn och Utbildning, Eslövs kommun, tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt lagen Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.police.se eller på närmaste polisstation.

SpecialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100% Dagtid. 40 tim/vecka
Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överrenskommelse.
Lön:
Månadslön FÖRMÅNER Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Eslövs kommun, Sallerupskolan
Hemsida:
http://www.eslov.se

Ansökan

Referens:
A497776
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e866958d-b44a-4fcf-9d13-482b4d204a16&TK=72af2eea-6139-4fff-821e-9f4840f0aff3
Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb