Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialpedagog, Hagaskolan, Buf 371/15

Om tjänsten

Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet.

Hagaskolan är en F-9 skola som ligger i centrala Varberg. Skolan har cirka 460 elever och på skolan finns de fyra fritidshemsavdelningar Skutan, Fyren, Piren och Utkiken.


ARBETSUPPGIFTER
Hagaskolan söker ytterligare en behörig specialpedagog. Som specialpedagog på Hagaskolan kommer du att ingå i skolans elevhälsoteam som vi kommer att utveckla under kommande år. Förutom elevhälsoteamet kommer du som specialpedagog arbeta tillsammans med ytterligare en specialpedagog och två speciallärare för att utveckla stödet till elever och personal på skolan. Uppdraget kommer till större del vara riktat mot de äldre eleverna och mot Flexenheten för dig. Arbetsuppgifter är som för en specialpedagog förekommande arbetsuppgifter, såsom utredningar, kartläggningar, observationer, åtgärdsprogram, handledning av personal, överblick över stöd och delaktig i organiserandet av stödet mm.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med specialpedagogisk examen samt lärarlegitimation. Vi ser det som viktigt att du har intresse för och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar i komplex inlärnings- och livssituation särskilt med elever inom NPF. Du har fördjupad kunskap om metoder och pedagogiska hjälpmedel, digitala såväl som traditionella och ser IKT som en naturlig del av ditt arbete. Du har en utvecklad förmåga att vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor såväl för kollegor som vårdnadshavare och andra berörda. ?Genom att vara lyhörd och flexibel när det gäller kravnivå och mottaglighet för lärande hos eleven kan du skapa en adekvat struktur och en förutsägbar miljö utifrån elevens behov. Du kan dokumentera elevens utveckling, såväl kunskapsmässigt som socialt, på ett tydligt och transparent sätt. Du är insatt i och har god kunskap om skolans styrdokument. Du håller dig uppdaterad inom ditt område vad gäller ny forskning och vad som genom beprövad erfarenhet är framgångsrika metoder och förhållningssätt. ??

Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.

ÖVRIGT
Tjänsten är en semestertjänst.

Intervjuer kommer att ske under ansökningstiden.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

SpecialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid. 80-100%
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast. .
Lön:
Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Varbergs kommun, Team Centrum

Ansökan

Referens:
Buf 371/15
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8916c12f-397c-4547-be55-262e290d6848&TK=498161b2-d444-41ce-b9b9-f0ffca0070b5
Sista ansökningsdag:
2015-09-21


Senaste inkomna jobb