Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialpedagog/speciallärare till Hålabäckskolan

Om tjänsten

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka
Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Hålabäcksskolan
Hålabäcksskolan ligger centralt i Kungsbacka i närheten av kulturhuset Fyren, idrottsanläggningar och naturen. Skolan har elever i årskurs sex till nio. Höstterminen 2015 finns det cirka 275 elever i verksamheten. Drygt en tredjedel av eleverna har sökt sig hit från andra delar av Kungsbacka kommun.

Specialpedagog eller speciallärare
I din roll som specialpedagog/speciallärare kommer att ha ett nära samarbete med vår specialpedagog som har lärarlegitimation i matematik, NO och teknik. Tillsammans med henne kommer du att genomföra pedagogiska utredningar, ingå i skolans elevhälsoteam, handleda pedagogisk personal och arbeta tillsammans med elever.

Din profil
Du som söker har lärarlegitimation för grundskolans senare år med ämnesbehörighet i svenska och engelska. Det är en merit om du även har svenska som andraspråk i din legitimation. Du ska ha byggt på din grundutbildning med en specialpedagog- eller speciallärarexamen. Du använder digital teknik som en naturlig del i lärprocesserna och är van vid att arbeta med lärande bedömning.

Du är tydlig i din kommunikation. Du är socialt aktiv i din yrkesroll och skapar hållbara relationer. Du har ett sätt att leda så att du skapar engagemang och delaktighet.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med semestertjänst. Tillträde den 1 december 2015 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 13 september 2015.

Om Kungsbacka kommun
I Kungsbacka växer framtiden. Kommunen har 78 000 invånare och är en av de mest expansiva i Sverige. Här är nära till naturen och havet – och bara 20 minuter till Göteborg. Vi som jobbar i Kungsbacka kommun ser till att invånarna får god service med hög kvalitet. Det gör vi genom att låta kunnande, öppenhet och självständighet genomsyra allt vi gör. Ett gott bemötande skapar trygghet för invånarna. Vi arbetar aktivt med vår gemensamma värdegrund, Bitt, vilket står för bemötande, inflytande, tillgänglighet och trygghet. Läs gärna mer om oss och vårt arbete på www.kungsbacka.se.

Mer information lämnas av:
Jerry Spekal, Rektor Hålabäcksskolan
Telefon: 0300-83 45 60


När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.

SpecialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
hänvisas till intervju

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kungsbacka kommun
Hemsida:
www.kungsbacka.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Lediga-jobb/Vara-lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=4848%26pp%3D3
Sista ansökningsdag:
2015-09-13


Senaste inkomna jobb