Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialpedagog till Framtidsgymnasiet i Stockholm

Om tjänsten

OM FRAMTIDGYMNASIET

Framtidsgymnasiet bedriver främst gymnasial yrkesutbildning och finns idag på sju orter i Sverige. Framtidsgymnasiet ingår i AcadeMedia som är Sveriges största utbildningsföretag. Framtidsgymnasiet Stockholm erbjuder VVS- och fastighetsprogrammet med inriktningarna Kyl- och värmepumpsteknik och VVS samt Introduktionsprogrammet. Skolan är liten, alla känner alla och vi har ett nära samarbete med många företag i närheten. Vi finns i fräscha lokaler vid Lövholmsvägen 18 i Liljeholmen.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog eller är behörig lärare med specialpedagogisk kompetens. Du kommer att göra pedagogiska utredningar och ta fram underlag för beslut för upprättande av åtgärdsprogram samt ta fram ansökningar om ersättning för barn med omfattande behov av särskilt stöd. Du kommer hjälpa och vägleda lärare i att arbeta med anpassningar och särskilt stöd. Du kommer att även undervisa elever i behov av särskilt stöd både i klassrumssituationer, små grupper och ibland enskild. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 %. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du antingen har slutfört utbildning till specialpedagog/speciallärare eller att du är behörig lärare och har erfarenhet att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och vill vidareutbilda dig. Du kan arbeta självständigt, är kreativ och har god samarbets- och initiativförmåga. För att trivas i rollen behöver du ha ett stort engagemang och bred erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd. Du har höga förväntningar på eleverna och har förmågan att utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar, och att anpassa undervisningen därefter. Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. Du kan samarbeta, är prestigelös, har god självinsikt och har förmåga att skapa goda relationer samt är tydlig i din dialog med elever, föräldrar och kollegor. För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2014-09-30. Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta tf rektor Martin Åleheim via martin.aleheim@framtidsgymnasiet.se eller telefon 072-231 85 71. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

SpecialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Framtidsgymnasiet
Hemsida:
http://www.framtidsgymnasiet.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.framtidsgymnasiet.se/lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D42%26pp%3D7
Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb