Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialpedagog till Komvux Malmö Södervärn

Om tjänsten

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka?

Arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa.

Komvux Malmö Södervärn är en central del av vuxenutbildningen i Malmö. Här finns närmare 3000 elever som studerar inom olika skolformer:
• Utbildning i svenska för invandrare- Sfi
• Grundläggande vuxenutbildning
• Gymnasial vuxenutbildning
• Särskild utbildning för vuxna

På Komvux Malmö Södervärn är grundtanken: inlärning är en såväl social som kognitiv aktivitet. Det gäller elever och lärare i lika hög grad.
Vi ställer höga krav på oss själva vad gäller förmågan att anpassa vår undervisning för att möta elevernas behov. Vi ställer höga krav på våra elever men är beredda att hjälpa dem året om, dygnet runt.

Genom kunskap, inspiration och engagemang för varje elev ger Komvux Malmö Södervärn kraft att växa!ARBETSUPPGIFTER
Som specialpedagog hos oss på Komvux Malmö Södervärn kommer du handleda vår personal och inta en aktiv roll i att tillsammans med andra utveckla vår pedagogiska verksamhet.
Du förväntas i tjänsten att utnyttja din digitala kompetens i stöttning och handledning av såväl lärare som elever.
Du kommer även att undervisa i Svenska som andraspråk på grundskolenivånivå inom Komvux.


KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en lärarlegitimation och vara behörig specialpedagog. Det är meriterande om du är behörig inom svenska som andraspråk.

Det är en fördel om du har erfarenhet av undervisning för vuxna med utländsk bakgrund.

För att lyckas i tjänsten bör du värdesätta elevernas inflytande, vara kreativ i din underisning och handledning för att hitta vägar samt vara flexibel för att kunna följa elevernas behov.

För att trivas i tjänsten ska du vilja arbeta i arbetslag och drivas av pedagogisk utveckling.

Din kompetens i att handleda personal och att få elever i behov av särskilt stöd att nå kursmålen, är avgörande för tjänsten.

ÖVRIGTMalmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

SpecialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Malmö stad, Komvux Malmö Södervärn
Hemsida:
http://www.malmo.se

Ansökan

Referens:
170-specped.vux - Kopia
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8a451d7e-7f94-4487-a6a4-debd536955cc&TK=18451fef-d482-4281-a333-2e91f9cc9364
Sista ansökningsdag:
2015-09-13


Senaste inkomna jobb