Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialpedagog till Västra Göteborg

Om tjänsten

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.ARBETSUPPGIFTER
Stadsdelen vill hitta nya vägar att hjälpa barn och deras familjer till att barnen ska nå god kunskapsutveckling och därmed ges bättre förutsättningar att klara sig senare i livet. Vi förstärker därför vårt Samverkansteam med två tjänster, en specialpedagog och en socionom. Samverkansteamet är ett tvärprofessionellt team som leds av en styrgrupp som består av representanter från skola, socialtjänst och fritid. Arbetet kommer att ha en tydlig familjecentrerad inriktning och kännetecknas av ett hälsofrämjande perspektiv med barnets bästa i fokus. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med socionomen, berörda rektorer och elevhälsoteam. Du kommer att vara med att ta fram inkluderande modeller, metoder och lösningar på svåra pedagogiska och sociala frågeställningar. Du kommer att vara anställd inom Individ och Familjeomsorgens Resursenhet och kommer framförallt arbeta med barn i åldersgruppen 6 till 13 år.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med specialpedagogisk utbildning och med flera års yrkeserfarenhet. Arbetet kräver dokumenterad kunskap i handledning och pedagogisk kartläggning. Du bör vara operativ och arbeta otraditionellt med andra. Du måste kunna omsätta din kunskap praktiskt och använda dig själv som redskap. Du ska kunna arbeta kreativt, självständigt och flexibelt. God samarbetsförmga är en förutsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

SpecialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-02-01 Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg

Ansökan

Referens:
A434090
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a610d175-92d6-4828-ba9c-8b40c7f5c772&TK=e6eb7f05-0912-46ac-994c-e0340bc5366d
Sista ansökningsdag:
2014-12-09


Senaste inkomna jobb