Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialpedagog

Om tjänsten

Habiliteringen för barn och vuxna, Bålsta

På Habiliteringen för barn och vuxna ger vi råd, stöd, utbildning och behandling till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Våra målgrupper är personer med autismspektrum tillstånd, svår ADHD, rörelsehinder, utvecklingsstörning samt förvärvad hjärnskada. Vi ger också stöd till familjer och andra närstående och samarbetar med personal inom förskola, skola, boendestöd och arbete/sysselsättning.

Vi vill att vår verksamhet ska kännetecknas av att vi är engagerade, kunniga, nyfikna och mångsidiga!Vår verksamhet
Vill du vara med och skapa möjligheter? Då är du välkommen att söka en tjänst vid vår enhet i Bålsta. Habiliteringen i Bålsta är en av enheterna i länet som är placerad utanför Uppsala och vi ger insatser till personer med funktionsnedsättning deras familjer och nätverk boende i Håbo kommun.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att ingå i en tvärprofessionell enhet där dina arbetsuppgifter blir att utifrån din profession ge utbildningsinsatser, råd och stöd till barn, ungdomar och vuxna, deras familjer samt övrigt nätverk runt familjen. I arbetet ingår även att göra bedömningar/utredningar i samarbete med kollegor. Du som söker kommer att få ett roligt och varierat arbete och ges goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte sker kontinuerligt inom enheten och med övriga enheter inom habiliteringens verksamhet. Varje yrkesgrupp har regelbundna träffar för alla inom verksamheten i Uppsala län. Goda möjligheter för pendling både till och från Stockholm men också mot Uppsala och Enköping.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialpedagogutbildning, gärna med erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar, ungdomar och barn i förskoleåldern. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga liksom förmåga till självständigt arbete och ett intresse för arbete i team. Du ska vara lyhörd, och ha lätt för att skapa kontakter. Då vi arbetar mycket i barnen och ungdomarnas vardagsmiljöer med konsultation till nätverket blir det en del resor i tjänsten varför B-körkort är ett krav.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Tillträde 12 januari eller enligt överenskommelse.

För mer information
Vill du veta mera, tag gärna kontakt med enhetschef Elisabeth Hedberg på 0171-417365 eller yrkesutvecklare för specialpedagogerna Marie Åberg, 018-611 68 94.

Ansökan
Din ansökan märker du med refnr HOH51/2014 och bifogar meritförteckning och eventuella bilagor. Du kan även skicka in din ansökan till Hälsa och habilitering, Box 26074, 750 26 Uppsala senast 15 december.

Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

SpecialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare, 100, Tillträde 2015-01-12

-
Lön:
Fast lön. Kollektivavtal finns.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Uppsala län

Ansökan

Referens:
HOH51/2014
Webbplats:
https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=20014&RefNo=HOH51%2f2014&Source=p
Sista ansökningsdag:
2014-12-15


Senaste inkomna jobb