Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Teamledare Stockholm

Om tjänsten

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, barnpassning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra kärnvärden Professionella, Pålitliga, Pigga och Personliga. Hemfrid har drygt 1 500 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.

Gillar du att vara i hetluften?

 

Är du morgonpigg? Gillar du att vara spindeln i nätet? Klarar du av att snabbt lösa utmaningar? Gillar du att ge det lilla extra till kunden? Då ska du fortsätta läsa!

 

Vi söker nu en teamledare till ett av våra områden i Stockholm. Vi på Hemfrid erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort ansvar där vår personal och kunden står i centrum. Som Teamledare är du områdeschefens högra hand och stödjer denne i den dagliga driften i ett geografiskt område. Vi på Hemfrid vill underlätta vardagen för våra kunder vilket innebär att vi levererar hushållsnära tjänster framförallt städning. Din huvudsakliga arbetsplats är på fältet där du kommer att sköta den dagliga driften och fördela resurser utifrån de förändringar som uppstår.

 

Teamledarrollen innebär:

- Vikariehantering

- Säkerställa och koordinera nyckelhantering

- Uppstart av nya kunder

- Kvalitetsuppföljning av våra tjänster till kund

- Merförsäljning till befintliga kunder

- Kontaktperson till både medarbetare och kunder

 

Du coachar och ger personlig support till dina kollegor ute på uppdrag. Vid akuta behov kan du behöva rycka ut och hjälpa till i driften.

 

Vem söker vi?

Du bör ha tidigare erfarenhet av att arbeta med människor, service och kundkontakt. Då det dagliga arbetet innebär snabba förändringar bör du vara lösningsfokuserad, stresstålig och serviceinriktad. Du bör vara strukturerad och en god organisatör som ser snabba förändringar som en utmaning. God svenska är en förutsättning då du kommer att kommunicera med kund via email och telefon. Du behöver ha erfarenhet att jobba i administrativa system.

 

Tjänsten som teamledare hos oss är en fantastisk möjlighet att få erfarenhet att jobba med personal och kunder vilket ger dig en möjlighet att växa i vårt företag.

 

Körkort B är ett krav.

 

Tjänsten är på 100%.

 

Tillträde sker omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Arbetsledare, städ/StädledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
.
Lön:
Enligt Kollektivavtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hemfrid i Sverige AB
Hemsida:
http://www.hemfrid.se

Ansökan

Webbplats:
https://hemfrid.easycruit.com/vacancy/application/1296574/81319?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2014-12-07


Senaste inkomna jobb