Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Adonia Omsorg söker engagerade boendestödjare

Om tjänsten

Adonia Omsorg söker nu fler medarbetare som vill hjälpa oss att guida våra ensamkommande ungdomar i vårt fantastiska land. I Sverige har vi förmånen att få ta emot ungdomar som flyr undan krig och oroligheter i sina hemländer i hopp om att kunna få ett bättre liv. Vi har möjligheten att ge dem det och samtidigt bygga ett samhälle med plats för alla människor.

Vi behöver dig som vill arbeta heltid eller som vill engagera dig på kvällar och helger.

Arbetet kräver en blick för det möjliga. Likt en lokalguide måste man kunna se och hitta stigarna genom samhällssystemet. Arbetet som kontaktperson innebär ansvar för kontakten med några av våra ensamkommande ungdomar som bor i träningslägenheter. Man möter dem i samtal och stöttar dem i kontakten med skola, arbete, sjukvård och myndigheter. Helg- och kvällsberedskap ingår i tjänsten.

Vi söker dig som brinner för ungdomar och vill ge dem bästa möjliga förutsättningar för ett riktigt bra liv i Sverige. Vi tror att du som person ser främst till möjligheterna i vårt samhälle, trivs med att arbeta självständigt och har ett gott personligt omdöme. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom socialt arbete, sjukvård, psykologi, beteendevetenskap eller liknande. Vi ser språkkunskaper i exempelvis persiska, dari eller arabiska som extra meriterande. Dessutom förutsätter vi att du har körkort.

Då vi är i behov av hjälp omgående kommer ansökningar att utvärderas löpande. Annonsen kan därför komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adonia Omsorg AB
Hemsida:
www.adoniaomsorg.se

Ansökan

E-postadress:
personal@adoniaomsorg.se
Sista ansökningsdag:
2014-12-07
Övrigt:
Ansökningar utvärderas löpande, så vänta inte till sista ansökningsdagen!


Senaste inkomna jobb