Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Behandlare

Om tjänsten

Som behandlare hos oss kommer du att ansvara för familjernas behandling, omvårdnad och fritid. Familjernas behandling planeras individuellt i genomförandeplanen i enlighet med BBIC. Du kommer att vara kontaktperson till en eller flera familjer där du är ansvarig för behandlingsarbete, uppföljning, utvärdering och dokumentation.

Du ska ha examen som socionom, socialpedagog, beteendevetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av behandlingsarbete med barn och föräldrar är ett krav. Arbetet ställer höga krav på gott bemötande, pedagogiskt förhållningssätt och struktur. Du ska kunna observera, beskriva och tolka familjernas behov. I dina arbetsuppgifter ingår lagstadgad dokumentation av arbetet. Vi förväntar oss att du bemöter våra familjer med trygghet, omtanke och respekt. Du har lätt att möta andra människor och skapa relationer samtidigt som du har förmågan att kunna hantera stressiga situationer och ha modet att sätta gränser samt vara tydlig och konsekvent. Meriterande om du har kunskaper och erfarenheter av Marte Meo, miljöterapi, MI och/eller KBT
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Apelgårdens Hvb i Blekinge Ab erbjuder vård och behandling för ungdomar samt familjer. Företaget har sitt huvudkontor i Ronneby. Till vår enhet Svalan Hvb söker vi nu en behandlare på heltid och tillsvidare. Mer information om företaget och våra enheter finner du på vår hemsida.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid, schemalagd tid, nattjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kommer att tillämpas. Vid en eventuell anställning kommer registerutdrag från polisens misstanke-och belastningsregister att krävas. Krav på B-körkort.

Arbetsplats

Arbetsplats:
APELGÅRDENS HVB
Hemsida:
http://www.apelgarden.com

Ansökan

Referens:
Behandlare/Svalan
E-postadress:
jobb@apelgarden.com
Sista ansökningsdag:
2018-11-14


Senaste inkomna jobb