Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Behandlare till vår nya verksamhet.

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:
Delta i ungdomarnas vardag
Miljöterapeutiskt arbete
Behandlingssamtal
Behandlingsplanering och uppföljning
Dokumentation

De metoder som du kommer att arbeta efter är bland annat KBT, MI och lågaffektivt bemötande.
Du får i din tjänst som behandlare utbildning i samtliga metoder. Handledning ges var fjärde vecka.

Ekekullen utredning och behandlingshem är en vårdkedja som i huvudsak arbetar med HVB verksamhet med inriktning behandling/utredning. Våra verksamheter är belägna i Karlskrona, Eslöv och Västervik. Vårt mål är att erbjuda utredning och behandling av högsta kvalitet. Vi har verksamheter med inriktning på HVB för utredning och behandling, stödboende och egen skola. Vi erbjuder individuellt anpassad behandling efter klientens behov och skräddarsyr lösningar i samråd med socialtjänsten. Vi är totalt ungefär 100 medarbetare och erbjuder ca 100 vårdplatser. Inom organisationen finns sex befintliga verksamheter och flera planeras för att startas under 2017/2018. Till hösten startar vi ett nytt HVB i Karlskrona och söker nu behandlare dit.

Målgruppen kommer vara pojkar och flickor 14-18 år med en mer långtgående psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk. Det som skiljer vår nya verksamhet från befintliga är att målgruppen kommer vara ungdomar med en svårare problematik. Verksamheten kommer enbart ha plats för fyra placeringar och ha en högre bemanning än övriga HVB -verksamheter inom Ekekullens regi.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med målgruppen och/eller minst tvåårig eftergymnasial utbildning som psykiatriskötare, behandlingspedagog, socialpedagog eller har annan motsvarande utbildning. Kunskap inom KBT, missbruksbehandling och/eller neurospsykiatriska diagnoser är meriterande. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn och unga och som har en god förmåga att skapa relationer och nå ungdomar som har den sortens problematik som verksamheten kommer att arbeta med.

Du är driven, strukturerad och har förmåga att enkelt anpassa dig efter uppkommen situation. Du tycker det är spännande att vara med och starta upp en ny verksamhet och ser arbetet med målgruppen som verksamheten kommer ta emot, som en givande utmaning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ekekullen utredning och behandlingshem är en vårdkedja som i huvudsak arbetar med HVB verksamhet med inriktning behandling/utredning. Våra verksamheter är belägna i Karlskrona, Eslöv och Västervik. Vårt mål är att erbjuda utredning och behandling av högsta kvalitet. Vi har verksamheter med inriktning på HVB för utredning och behandling, stödboende och egen skola. Vi erbjuder individuellt anpassad behandling efter klientens behov och skräddarsyr lösningar i samråd med socialtjänsten. Vi är totalt ungefär 100 medarbetare och erbjuder ca 100 vårdplatser. Inom organisationen finns sex befintliga verksamheter och flera planeras för att startas under 2017/2018. Vi söker nu behandlare till vårt nya HVB för ungdomar, i Karlskrona.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstid: Dag, kväll och helg.
Lön:
Friskvårdsbidrag. Individuell lönesättning. Utbildning inom för arbetet relevant metoder.

Arbetsplats

Arbetsplats:
EKEKULLEN UTREDNING OCH BEHANDLINGSHEM AB
Hemsida:
http://www.hvbekekullen.se

Ansökan

Referens:
Behandlare Holmsjö
E-postadress:
ansokan@hvbekekullen.se
Sista ansökningsdag:
2017-12-08


Senaste inkomna jobb