Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Behandlingsassistent för boende för våldsutsatta kvinnor

Om tjänsten

Du kommer dela vardagen med tjejerna och vara ett stöd för dem. Aktiviteter med boende samt vardagliga sysslor ingår i tjänsten.
Dokumentation i journalsystem. Under dina dagar kommer du få många berörande berättelser och dagarna innehåller både skratt och djupt allvar.


Du är en person som trivs i mötet. Du ser relationen som nyckeln till goda samtal och du tar initiativ till att skapa den. Som person har du nära till skratt och trivs i en arbetsgrupp med humor. Du brinner för mänskliga rättigheter. Du är inte lättprovocerad utan är nyfiken på vad som ligger bakom ett beteende.
Du har lite koll på maktperspektiv och du har respekt för individen du möter samt inser att du kan lära av mötet likväl som du kan bidra.
Kanske är du student eller har mycket tid ledig som du vill fylla med goda och meningsfulla möten. Kanske har du ett eget intresse som du kan ha nytta av i mötet.

Vi är ett gäng glada typer med hög och låg humor som brinner för att hjälpa kvinnor som råkat illa ut till en ljusare framtid. Arbetsplatsen finns i Linköping.
Vi jobbar med modiga kvinnor med svåra livsöden. Ingenting slår upplevelsen av att få vara med när någon inser att de inte har skuld och att de är värda ett bra liv. När den som endast drömt mardrömmar börjar drömma om en bättre framtid. Då firar vi!

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Vi behöver dig som kan hoppa in med kort varsel men även göra planerad tid. När vi utökar med ordinarie personal tar vi vanligen från de som redan kommit in som "timmare".
Dagtid, kväll, helg samt sovande jour förekommer.
Lön:
OB-ersättning tillkommer till timlön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Aurea AB

Ansökan

Referens:
Behandlingsassistent
E-postadress:
info@aureahvb.se
Sista ansökningsdag:
2017-12-03
Övrigt:
Intervjuer kommer att göras fortlöpande från det att ansökningar kommer in. Sök igen även om du sökt tidigare!


Senaste inkomna jobb