Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Behandlingsassistent HVB-hem

Om tjänsten

I arbetet som behandlingsassistent skall du kunna skapa en trygg miljö för ungdomarna genom en strukturerad och meningsfull vardag. Du kommer utifrån aktuella evidensbaserade teorier och metoder arbeta för att skapa motivation till förändring och bistå ungdomen i att utveckla sin förmåga att hantera sina känslor/svårigheter utifrån nya strategier. Dokumentation är en viktig del av arbetet. Grunden för allt behandlingsarbete är vikten av god allians med den enskilde.

Vi söker dig med adekvat utbildning; behandlingsassistent, social- eller behandlingspedagog, socionom, beteendevetare etc. Utbildning i MI, ART, ACT, CRA och återfallsprevention liksom erfarenhet av behandlingsarbete är starkt meriterande. Har du dessutom erfarenhet och utbildning i arbete med screeninginstrumentet ADAD är detta meriterande. Du har god kunskap i att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket. Erfarenhet kring dokumentation utifrån gällande lagstiftning och upprättande av genomförandeplaner utifrån BBIC är också meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Arbetet passar dig som kan och vill arbeta i team tillsammans med dina arbetskamrater för att skapa trygghet och struktur för de placerade ungdomarna. Vi söker dig som kan använda din kompetens och erfarenhet på ett självständigt och målinriktat sätt. Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen, du är som person mogen och trygg samt har förmågan att hålla dig lugn i stressade och krävande situationer.

Kung Karlsgården ingår i Patia ABs vårdkedja. Patia har en rad olika verksamheter som socialtjänsten efterfrågar såsom: Jour- och familjehem, skyddade boenden, Akut- och Utredningshem för föräldrar/barn, Stödboenden, Gruppboenden enligt LSS, Öppenvård mm.

Vi är en kvalitetsaktör och ser alla medarbetare som det viktigaste instrumenten i att efterleva våra värderingar och se varje klient som en stark individ som vi tillsammans med dem skall gå vidare till mer självständiga insatser om de inte kan flytta hem eller till eget boende.

Vi utbildar våra medarbetare i de metoder vi har på våra olika verksamheter och har obligatoriska extern handledning för dem som har en betydande del i verksamheten.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Lön:
Lön Individuell löneöverenskommelse Kollektivavtal finns

Arbetsplats

Arbetsplats:
Patia AB
Hemsida:
http://patia.se

Ansökan

Referens:
Patia Kung Karlsgården
E-postadress:
jeanette.peretic@patia.se
Sista ansökningsdag:
2018-06-15
Övrigt:
Vid en ev. intervju skall den sökande beställt och kunna visa upp utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister. Vi sköter all rekrytering via platsbanken och undanber därför alla former av rekryteringsbolag.


Senaste inkomna jobb