Behandlingsassistent/Socionom Timanställning

Om tjänsten

Vi söker "timmisar" till våra två HVB. Det ena ligger i Eslöv och det andra utanför Svalöv. Vi söker dig som är under studier eller på något annat vis tycker att timanställning är det ni söker. Vi har ett antal pass som alltid beläggs av timanställda viket gör att framförhållning är möjligt till viss del. Sedan kommer självklart tillfällen upp med mindre framförhållning när exempelvis någon blir sjuk eller liknande.

Även om just du kommer jobba som timanställd är det viktigt att du förväntar dig att bli en del av arbetsgruppen och en viktig länk i behandlingsarbetet. Du kommer tillsammans med dina kollegor vara en del behandlingsprocessen och det vardagliga arbetet i huset. Lyhördhet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper parallellt med att kunna ta egna initiativ och fatta beslut självständigt. Vårt mål är att ungdomarna som bor på Lovisagården känner delaktighet, trygghet och tillit. Vi skapar dessa förutsättningar genom en tät kontakt med ungdomarna där vi visar nyfikenhet och har ett positivt fokus. Det är viktigt att ni känner att ni kan skapa aktivitet med ungdomarna och vågar se er själva som "mer" än tidsinställda, något även vi jobbar för att skapa förutsättningar för!

Du arbetar målinriktat efter en systematiserad behandlingsprocess med veckovis handledning tillsammans med arbetsgruppen. Du ser till ungdomens hela sammanhang och arbetar med ungdomen själv, familjen, skolan och fritiden. Parallellt med behandlingsarbetet har du en egen utvecklingsplan som kontinuerligt uppdateras tillsammans med föreståndaren.Du vill jobba som behovsanställd hos oss på våra 2 HVB!
Aminagården i Eslöv & Lovisagården i Svalöv. (Ca 10 min bilväg mellan gårdarna.)

Du är socionom, socionomstuderande eller studerar något likvärdigt
Du har arbetat på HVB med liknande målgrupp
Du har erfarenhet av systemiskt behandlingsarbete
Du trivs med att arbeta både i team och självständigt
Du arbetar målinriktat och med stort engagemang
Du är flexibel, självgående och ansvarsfull
Du har lätt för att skapa och bevara goda relationer
Du har körkort


Vi söker "timmisar" till våra två HVB. Det ena ligger i Eslöv och det andra utanför Svalöv.

HVB Lovisagården har 6 platser i en lantlig miljö med närhet till natur och aktiviteter. Utanför Svalöv. Här finns det verkstad, växthus och ett gym med stora möjligheter till varierad träning.

HVB Aminagården har 10 platser och ett stödboende. HVB ligger i Eslöv med centralt läge.

Verksamheterna riktar sig till pojkar & flickor 14 till 19 år som vistas i olämpliga miljöer och som har begått enstaka brott, provat på droger, har begynnande missbruk eller ett utåtagerande beteende. Syftet och målet med vistelsen på Lovisagården är att målgruppen ska få ett individanpassat stöd och behandling utifrån sin problematik och genom det få en bättre fungerande tillvaro där inte längre vård eller behandling är behövlig.

Vår personalgrupp är erfaren och kompetent och består av socionomer, beteendevetare, ekonom, drog och alkoholterapeut med steg 1 i KBT.

www.9vb.se

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Vi är medlemmar i Vårdföretagarna och följer Vårdföretagarna E:s kollektivavtal. Tjänstepension, försäkringar och all trygghet finns att räkna med.
Det finns ett visst antal pass som tillsätts med behovsanställda och även mer akuta vid sjukdom etc.
Lön:
Vi är ett HVB som är icke vinstdrivande i naturen och strävar efter att återinvestera för att förbättra för alla under samma tak. Vi jobbar för att bli miljögodkända. Vi främjar hälsa och delaktighet och premierar eget tänkande och ansvar.

Arbetsplats

Arbetsplats:
9Vb Sverige AB
Hemsida:
http://www.9vb.se

Ansökan

Referens:
Timanställning
E-postadress:
info@9vb.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-09
Övrigt:
Rekryteringen sker löpande. Det vill säga att vi kallar på intervju när rätt ansökan inkommer.


Senaste inkomna jobb