Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Behandlingsassistent sökes till HVB Tiangården

Om tjänsten

Tiangården är en mindre behandlingsenhet med sex platser beläget i norra Uppland. Målgruppen är pojkar 15-20 år med beteendestörningar, svårigheter i skolan, begynnande missbruk och kriminalitet. Tiangården lämpar sig särskilt väl för pojkar av annat etniskt ursprung än svenskt då behandlingspersonalen har erfarenhet och kompetens kring denna målgrupp. Här erbjuder vi en trygg miljö med vaken nattpersonal för pojkar med olika psykosociala problem. Vi har särskild kompetens kring olika kulturer och att arbeta med ensamkommande barn och ungdomar.

Dina arbetsuppgifter:
I arbetet som behandlingsassistent ute på vår enhet blir du en viktig del i det dagliga arbetet kring ungdomarna genom att bl.a. möta vardagen tillsammans med ungdomarna och att ha stödjande samtal. Arbetet innefattar främst behandlings- och motivationsarbete med ungdomarna utifrån ett salutogent förhållningssätt. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och då främst kognitiv beteende terapi (KBT). I tjänsten ingår även kontaktmannaskap och dokumentation som en viktig del av arbetet samt att vara delaktig i den dagliga driften av boendet.

Arbetet med ungdomarna kräver att du är varm, positiv och nyfiken men även trygg i dig själv för att klara konflikter och gränssättningar. Hos oss får du möjlighet att fortsatt vara med och bygga upp verksamheten, med utgångspunkt i en gedigen behandlingskompetens och mångårig erfarenhet av målgruppen inom företaget.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som:
- är utbildad behandlingsassistent, behandlingspedagog, beteendevetare, socionom eller motsvarande, gärna med flera års yrkeserfarenhet.
- har erfarenhet av KBT, DBT, MI och/eller ART är meriterande.
- har B-körkort (krävs för tjänsten)
- Flerspråkighet och erfarenhet av målgruppen är meriterande.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare om 100 % och vi tillämpar provanställning i 6 månader. Arbetstiderna kommer schemaläggas dagtid, kvällar och helger (inga nätter), och vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Intervjuer med utvalda kommer att ske löpande.
Utdrag ur belastningsregistret och misstankeregistret erfordras.
Tillträde: Snarast

Övrig information om verksamheten finner ni på vår hemsida: www.tiangruppen.se
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till info@tiangruppen.se märkt HVB Tiangården i ämnesraden.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
TIANGRUPPEN AB
Hemsida:
http://www.tiangruppen.se

Ansökan

E-postadress:
info@tiangruppen.se
Sista ansökningsdag:
2014-12-14


Senaste inkomna jobb