Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Behandlingsassistent timanställning

Om tjänsten

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga psykosociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen.

SiS LVM-hem Rebecka/Ekebylund ligger beläget strax utanför Stockholm på Färingsö (Ekerö kommun) och målgruppen är unga kvinnor 18-25 år med narkotika- eller blandmissbruk. I målgruppen ingår även unga kvinnor med psykisk störning.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent har du ett stort ansvar för det dagliga arbetet med klienterna. Tillsammans med övrig personal är du en vuxen förebild och ansvarar för att skapa en stabil, trygg och omvårdnande miljö för klienterna. För att möjliggöra denna miljö är det viktigt att skapa en tydlig struktur på avdelningen, gällande exempelvis lagar, regler och säkerhetsrutiner. Dokumentation är också en viktig del av arbetet.

KVALIFIKATIONER
Adekvat utbildning kan vara undersköterska, mentalskötare eller behandlingsassistent. Annan lämplig utbildning kan vara högskoleutbildning inom beteendeveteskap. Vi ser också gärna studerande inom det sociala, pedagogiska eller psykologiska området som sökande. Meriterande är om du har erfarenhet av målgruppens problematik och institutionserfarenhet.

B-körkort är önskvärt

För arbetet krävs att du är en mogen och stabil person med tålamod. Du måste ha förmåga och erfarenhet av att hantera stressfulla situationer och ha mod att sätta gränser och vara konsekvent. Det krävs att du har en mycket god samarbetsförmåga. Du bör även ha en förmåga att uttrycka dig väl i skrift då dokumentation är ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att samarbeta.

ÖVRIGT
Vi kommer löpande att kalla aktuella kandidater till intervju.


SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
max 10 dagar, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Timavlönad. Schema. Varierande arbetstider såsom dag, helg och natt.
Tidsbegränsad anställning max 10 dagar, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Rebecka/Ekebylund
Hemsida:
http://www.stat-inst.se

Ansökan

Referens:
2.9.1-4419-2014
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c8b58510-d0d3-4fa6-956b-3eb913526507&TK=9c3f4727-5c0a-4478-a19d-57d57adef272
Sista ansökningsdag:
2015-01-31


Senaste inkomna jobb