Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Behandlingsassistent Ullebergsgården

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.ARBETSUPPGIFTER
Ullebergsgården är ett rehabiliteringsboende med 36 platser för människor med beroendeproblematik. Du kommer att arbeta med människor som har en komplex beroendeproblematik och som befinner sig i utsatta livssituationer. Arbetsgruppen består av olika professioner.

Tillsammans är vi ett team som arbetar utifrån individens genomförandeplan. I arbetet förekommer kontakter med andra samarbetspartners så god samarbetsförmåga är en förutsättning. Då social dokumentation är en viktig del i arbetet så behöver du kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi tillämpar MI som förhållningssätt. I arbetet ingår även praktiska arbetsuppgifter så som städning och viss matlagning.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad behandlingsassistent eller socialpedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper som förmåga till självständighet, flexibilitet, initiativ och samarbetsförmåga.

God kunskap i social dokumentation och vana av verksamhetssystem är meriterande.

B-körkort för manuell växellåda krävs.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Karlstads kommun, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen

Ansökan

Referens:
A850851
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=07c0af0d-a33d-4fcb-a596-cc0c4e5eed1a&publishCode=AMS&TK=b1c58b71-8b49-407d-9cc1-f9707cf6e9c0
Sista ansökningsdag:
2019-03-06


Senaste inkomna jobb