Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Behandlingsassistenter sommarvikariat

Om tjänsten

Öppenvårdsenheten för vuxna/socialpsykiatri söker sommarvikarier!

Öppenvårdsenheten för vuxna i Kumla kommun betyder bl. a. stöd till föräldrar med psykisk ohälsa, social färdighetsträning med stöd av hund och hundförare, evidensbaserade metoder vid kognitiv svikt och sårbarhet, anpassat och individualiserat stöd, mycket goda och väl utvärderade behandlingsresultat samt mycket hög nöjdhet i brukarutvärderingar. Inom arbetsgruppen finns flera olika utbildningsbakgrunder varför det flervetenskapliga perspektivet i våra insatser alltid finns med!

Öppenvårdsenhetens för vuxna/socialpsykiatri har uppmärksammats i olika sammanhang för sina goda resultat och utvecklingsanda!


ARBETSUPPGIFTER
Kommunens öppenvård för vuxna ska erbjuda personer med psykisk funktionsnedsättning möjlighet till boende med stöd. Dina arbetsuppgifter är socialt stöd, rehabilitering samt förändringsarbete. Stor vikt läggs vid psykosociala processer med vissa inslag av praktiska arbetsuppgifter samt dokumentation.

Som medarbetare inom socialpsykiatrin förväntas du samverka med såväl interna som externa aktörer. Arbetet utförs på schemalagd arbetstid.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har någon form av adekvat utbildning för verksamheten, som socialpedagog/behandlingsassistent/skötare
Lämplig bakgrund är även pågående högskoleutbildning med inriktning socialt, pedagogiskt och psykologiskt arbete.

Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt och flexibelt utifrån
ett professionellt förhållningssätt
med förmåga att se möjligheter samt att du har god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Erfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande.
Du bör ha dokumentationsvana.

B-körkort erfordras.

Du som söker ska inte ha några besvär med hundallergi eller hundrädsla. Verksamheten bedriver hundassisterade aktiviteter.
För att få anställning måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret. Detta kommer att efterfrågas när anställning blir aktuell.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings- och rekryteringsföretag.

Kumla kommun är en tillväxtkommun som ligger centralt i Örebro län och har snart 22 000 invånare. I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Kumlas Vision 2025 innebär att vi alltid strävar efter att vara lite bättre. Genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och att ta tillvara på den närhet som finns blir vi lite bättre.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Socialförvaltningen, Kumla kommun

Ansökan

Referens:
SO 13/2019
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e6c061ed-1f5f-4b19-ade7-908395872d91&publishCode=AMS&TK=ef5bb008-38d4-4022-8d66-c0240b468fbe
Sista ansökningsdag:
2019-03-12


Senaste inkomna jobb