Behandlingspedagog

Om tjänsten

Du kommer att jobba i ett team av behandlingsassistenter i nära samarbete med våra terapeuter. Du kommer också att arbeta självständigt. Du kommer att stödja våra klienter inom olika områden med samtal, aktiviteter och träning. Du kommer att dokumentera i vårt journalsystem. Du kommer att transportera våra klienter kortare eller längre resor varför B-körkort är ett krav.

Behandlingspedagog/socialpedagog eller utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med vår målgrupp.
Vi söker dig som är trygg i dig själv, kan vara en god förebild, engagerad, ansvarstagande, flexibel och har lätt att samarbeta.
Du bör ha en utvecklad empatisk förmåga men även kunna sätta gränser och vara konsekvent. Du bör också ha en god kommunikativ förmåga samt kunna se och stödja individens egna resurser.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Iris Utvecklingscenter AB är ett medarbetarägt vårdföretag med verksamheter i Enköping, Hestra, Mullsjö, Ryfors, Jönköping och Stockholm.
Iris Utvecklingscenter grundades 1986 och bedriver behandling för människor med beroendeproblematik och psykisk ohälsa. Enheterna bedriver heldygnsvård samt träningslägenheter och skyddat boende. Vi satsar särskilt på vårdkvalitet, miljö, bemötande och utveckling av våra verksamheter och vår personal.

Enheten ligger i en lugn och idyllisk miljö utanför Mullsjö. Behandlingshemmet i Mullsjö har 36 platser för vuxna män och kvinnor (från 20 år och uppåt) med missbruk och psykisk ohälsa. Personal finns på plats dygnet runt. Enheten har idag 17 anställda.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Tjänstgöringsgraden är 82,5%. Du arbetar på 4 veckors schema som inbegriper dagpass, kväll- och natt. Tillvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.

80% eller mer

Arbetsplats

Arbetsplats:
Iris Utvecklingscenter AB
Hemsida:
http://www.irisuc.se

Ansökan

E-postadress:
tjanst.mullsjo@irisuc.se
Sista ansökningsdag:
2019-02-03
Övrigt:
Intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, senast den 3 februari 2019 Läs mer på www.irisuc.se


Senaste inkomna jobb