Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Deltidstjänst (50%) Behandlingsassistent till HVB-hem

Om tjänsten

Som behandlingsassistent skall du kunna skapa en trygg miljö för ungdomarna genom en strukturerad och meningsfull vardag. Du kommer utifrån aktuella behandlingsmetoder och modeller arbeta för att skapa motivation till förändring att ungdomen ska utveckla sin förmåga att hantera svårigheter utifrån nya strategier. Arbetssätt och metoder kommer att anpassas individuellt utifrån den enskilde individens förutsättningar och behov.

I arbetet som behandlingsassistent kommer du bland annat att journalföra, skriva genomförandeplaner, månadsrapporter och ha en tät kontakt med vårdgivare, vårdnadshavare och/eller andra myndigheter.


Vi söker Dig som kan och vill arbeta både självständigt och i team för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa trygghet och struktur för de placerade ungdomarna. Vi söker Dig som kan använda din kompetens och erfarenhet på ett självständigt och målinriktat sätt. Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen och är som person flexibel och trygg samt har förmågan att anpassa dig. Du har ett genuint intresse av att tillsammans med arbetsgruppen och den lokala ledningen utveckla verksamheten mot gemensamma mål. Du har en mycket god förmåga att skapa professionella och trygga relationer där du samtidigt kan stå kvar i eventuella konflikter och sätta gränser.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.
Utdrag ur belastningsregistret är ett krav för den som erbjuds anställning.
B-Körkort är ett krav.
Eftergymnasial utbildning inom vård och omsorg är ett krav.

Målgrupp
Pojkar i åldern 15-19 år som har en begynnande drogproblematik och kriminalitet, diagnoser samt andra beteendeproblematik.

Verksamhetens mål kommer att vara att med hjälp av evidensbaserad metoder, hög kompetens och samlad erfarenhet, skapa en miljö där pojkarna får möjlighet att förändra och påverka sin egen situation till en för dem bättre och fungerande livssituation.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dygnsarbete.
Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Vitsippan HVB Aktiebolag

Ansökan

Referens:
Behandlingsassistent 50%
E-postadress:
info@vitsippanhvb.se
Sista ansökningsdag:
2018-07-29
Övrigt:
Ansökan tas endast emot via e-post. Då vi får många ansökningar kommer vi INTE att besvara sökanden som inte har den utbildning eller den erfarenhet som tjänsten kräver.


Senaste inkomna jobb