Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Handledare

Om tjänsten

Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till människor med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 250 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 4 700 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.


Ateljé Lilla Frans är en daglig verksamhet inom LSS som vänder sig till personer med lindrig till måttlig funktionsnedsättning och behöver extra stöd och ett lugnare tempo.

Ateljé Lilla Frans söker dig som har en konstnärlig utbildning. Vi arbetar i olika slags material och ser gärna att du har breda kunskaper och erfarenhet inom konst. Du ska även ha erfarenhet och stort intresse av att lära ut det du kan.

Personliga egenskaper av högsta vikt är att du har en hög social kompetens. En känslighet, värme och stor förmåga att tona in och känna av högkänsliga individer. Du är positiv, ödmjuk varm och har stort sinne för humor. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor.

Arbetet kräver att Du är ansvarskännande, empatisk och har en personlig mognad.

Din formella utbildningsbakgrund är inom vård och omsorg på lägst gymnasienivå, med inriktning mot begåvningshandikapp, och minst två års erfarenhet från daglig verksamhet.

För dokumentation och planering använder personalen anpassade datasystem, därför bör Du ha viss datavana samt behärska svenska i tal och skrift.

Provanställning kommer att tillämpas enligt kollektivavtal.
Facklig kontaktperson finns på kommunal, sektion 59.

Tillträde omgående

Skicka ditt CV samt personligt brev till:
saousan.almerai@nytida.se senast 2015-12-11

Välkommen att skapa framtidens omsorg med oss!

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Tjänsten är på 50 %

Arbetsplats

Arbetsplats:
Nytida AB- Stora Blå Musikverksamhet
Hemsida:
http://www.nytida.se

Ansökan

E-postadress:
saousan.almerai@nytida.se
Sista ansökningsdag:
2015-12-11


Senaste inkomna jobb