Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Hoppet Fågelbo söker utbildade och erfarna timvi

Om tjänsten

Hoppetgruppen AB startade 1999 och har sitt säte i Uppsala. Hoppet Fågelbo tar emot flickor mellan 13-18 år med sociala problem och som av olika anledningar inte kan vistas i det egna hemmet. Hoppet Fågelbo är ett litet familjärt HVB-hem och vi har sammanlagt fem platser varav en utslussningsplats.

Vi arbetar enligt behandlingsmetoden KOBTIVA ? Kognitiv och beteendeträning i vardagen ? vilket är en behandlingsmetod för ungdomar med sociala problem. Vi arbetar även med Teckenekonomi och positiv förstärkning i vardagen. Hoppet Fågelbo ligger i mysig lantlig miljö ca 15 minuter utanför Uppsala.

Om dig:
Vi söker dig som är en ansvarstagande person med förmåga att skapa relationer och vara en god förebild. Som person ska du vara trygg och ha förmågan att prioritera samt ha en god samarbetsförmåga. Du ska kunna hantera stressfyllda situationer och ha modet att sätta gränser och vara konsekvent i arbetet med flickorna. Som vikarie på Fågelbo bör du vara initiativtagande, driven, engagerad samt strukturerad. Det är viktigt att du är positiv och medverkar till en utveckling av verksamheten tillsammans med övriga i medarbetargruppen.

Vi ställer krav på att du är utbildad behandlingsassistent alternativt studerande på socionomprogrammet eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av behandlingsarbete alternativt annan ungdomsvård. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, ha god datorkunskap då dokumentation är ett viktigt verktyg i arbetet. Du skall vara minst 25 år. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet.

Om tjänsten:
Vi söker erfarna och utbildade timvikarier som vid behov kan arbeta under dagar, kvällar, nätter och helger. Arbetstiderna är varierande. Som timvikarie på Hoppet Fågelbo kommer du vara delaktig i det dagliga arbetet med flickorna. Du kommer att utgöra ett strukturerat stöd det dagliga behandlingsarbetet samt delta aktivt i en varierande och stimulerande vardag på Fågelbo. I tjänsten ingår daglig dokumentation av arbetet.

Innan eventuell anställning önskar vi utdrag ur belastningsregistret. B-körkort erfordras.

Välkommen med din ansökan!

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Varierande arbetstid utifrån HVB-hemmets behov.
Lön:
Timlön. Dagsersättning. Dygnsersättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hoppetgruppen AB

Ansökan

E-postadress:
lisette@hoppet.nu


Senaste inkomna jobb