Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Hoppet Kil söker erfarna medarbetare!

Om tjänsten

Hoppetgruppen AB startade sin verksamhet 1999 och har sitt säte i Uppsala. Hoppet Kil tar emot pojkar i åldern 13-18 år med sociala problem och som av olika anledningar inte kan vistas i det egna hemmet. Hoppet Kil är ett litet familjärt HVB med sammanlagt fem platser varav en utslussningsplats.

Vi arbetar utifrån behandlingsmetoden KOBTIVA - Kognitiv och beteendeträning i vardagen och Teckenekonomi. Vår behandling utgår från ett salutogent synsätt vilket innebär att vi arbetar med ungdomens friskhetsfaktorer och utgår från det som fungerar bra för ungdomen. Hoppet Kil ligger i lantlig miljö ca 20 minuter utanför Uppsala.

Om dig:
Vi söker dig som är en engagerad och trygg person med tålamod och förmåga att arbeta självständigt och strukturerat i vardagen. Du ska kunna hantera stressfyllda situationer och ha modet att sätta gränser och vara konsekvent i arbetet med pojkarna. För arbetet krävs god samarbetsförmåga, uthållighet och flexibilitet.

Vi ställer krav på att du är utbildad och då minst behandlingsassistent alternativt socionom, socialpedagog eller motsvarande. Du har även erfarenhet av liknade arbete och känner dig bekväm med målgruppen. Du skall vara minst 25 år.

Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, ha god datorkunskap, då dokumentation är ett viktigt verktyg i arbetet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.

Om tjänsten:
Vi söker två erfarna medarbetare som vill vara en del av vårt behandlingsarbete på Hoppet Kil! I tjänsten ingår att vara kontaktman till minst en pojke. Som kontaktman ska du att genomföra individuella behandlingssamtal, skriva behandlingsplaner och månadsrapporter samt ha kontakt med föräldrar och socialtjänst.

I tjänsten ingår även att hämta och lämna pojkarna i skolan, planera och genomföra aktiviteter och upprätthålla den dagliga strukturen samt daglig dokumentation av arbetet. Arbetet är förlagt på dag, kväll och helg. Arbetspassen rullar enligt 2-4-schema vilket innebär att du arbetar två dygn och är sedan ledig fyra dygn.

Innan eventuell anställning önskar vi utdrag ur belastningsregistret. B-körkort erfordras.

Rekryteringsarbetet påbörjas omgående.

Välkommen med din ansökan!

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Lön:
Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hoppetgruppen AB
Hemsida:
www.hoppet.nu

Ansökan

E-postadress:
lisette@hoppet.nu


Senaste inkomna jobb